De service is geweldig. Er was bij een grote order iets vergeten wat kan gebeuren, welke na een telefoontje direct werd nageleverd. Toen ik na 10 dagen ontdekte dat er nog iets miste werd ondanks de... De service is geweldig. Er was bij een grote order iets vergeten wat kan gebeuren, welke na een telefoontje direct werd nageleverd. Toen ik na 10 dagen ontdekte dat er nog iets miste werd ondanks de 7 dagen policy een uitzondering gemaakt. Tussendoor nog gebeld voor advies en ik werd vriendelijk, uitgebreid, professioneel en heel geduldig te woord gestaan. Ik mocht altijd terugbellen voor advies.

- Fijne, vriendelijke, professionele en service gerichte behandeling
- Deskundig advies per telefoon
- Correcte afhandeling van email

Goede snelle levering

goede kwaliteit

Jaap

Mooier dan verwacht!

Degelijk materiaal voor een goede prijs.

Ton Schoon

Goed. Na het stellen van een vraag over het bestelproces via de mail werd ik snel gebeld door de leverancier.

Binnen enkele dagen werden de overzettreden goed verpakt geleverd.

snelle reactie

Arvid mols

Wel besteld en betaald nog niet ontvangen

Reactie Traprenovatie Doe Het Zelf:

Geachte heer Arvid,
Geachte heer Arvid,
3 dagen na uw bestelling geeft u ons een slechte referentie over de levertijd. Terwijl duidelijk staat vermeld op de website dat de materialen binnen 5 werkdagen worden afgeleverd. Uw bestelling is ook binnen deze termijn geleverd. Wij vinden z'n beoordeling dan ook niet terecht.
Traprenovatie doe het zelf

Materiaal van goede kwaliteit tegen een nette prijs.

Goed materiaal

Mooi materiaal en redelijk snelle levering

Frans Kempen

Top bedrijf snelle levering en goede communicatie

Duidelijke site

Leo

Prima geholpen, snelle levering, mooi materiaal

telefonisch zeer behulpzaam