Nancy meirsman

Alles is prima verlopen
Vriendelijkheid top van het personeel
Alles proper achter gelaten
Mooie renovatie van de trap !

Katja

Fijne correcte monteur spijtig van de verkoper die mededeelt dat we ons hoofd niet stoten maar dit wel gebeurd tijdens het plaatsen van de trap. Hier wordt ook ondanks het mededelen van de monteur... Fijne correcte monteur spijtig van de verkoper die mededeelt dat we ons hoofd niet stoten maar dit wel gebeurd tijdens het plaatsen van de trap. Hier wordt ook ondanks het mededelen van de monteur geen contact meer met ons over opgenomen geen tegemoetkoming van toch wel een zware fout!

L.D.L gcv

Correcte afspraken en vriendelijke plaatser. Goedlachse man.

Proper en snel gewerkt. Zeer tevreden

Van de Meersche Gubanski

We hebben een goede ervaring van in het begin van het project tot het einde.

Sandra Di Masi

Super,ziet er prima uit! Fijne service, vriendelijke plaatser en zijn zangtalent met carnaval is een gezellige surplus! Hartelijk dank!

Karina Rosiers

Heel mooi resultaat! Aangename en vriendelijke mensen! Zeker aan te raden aan andere mensen.

Marie Jeanne

Ik ben heel tevreden over de Traprenovatie alsook over de werknemer die vriendelijk was en alle uitleg gaf die nodig was.
De trap is volledig naar wens.

Lewkowicz-Deurne

De afspraken vWas zeer vlot gegaan .ben heel tevreden over werk van mijn trappen

Gillen Filip

Trap is perfect geplaatst,zeer vriendelijke plaatsers. Erwin en Sam zijn 2 vakmensen,een aanwinst voor het bedrijf.