Ik ben heel tevreden over de werken die zijn uitgevoerd. Van een betonnen (ruwbouw) trap hebben ze een prachtstuk gemaakt. Afspraken werden duidelijk gemaakt en opgevolgd. Hier alvast een zeer... Ik ben heel tevreden over de werken die zijn uitgevoerd. Van een betonnen (ruwbouw) trap hebben ze een prachtstuk gemaakt. Afspraken werden duidelijk gemaakt en opgevolgd. Hier alvast een zeer tevreden klant!

Bogaerts - Claeskens

Zeer tevreden over de afwerking en over Erwin en Kai die hem geplaatst heb .Alles ziet er heel netjes en proper uit ,we zijn meer dan trots hoe onze hal er nu uitziet .We bevelen dit bedrijf zeker... Zeer tevreden over de afwerking en over Erwin en Kai die hem geplaatst heb .Alles ziet er heel netjes en proper uit ,we zijn meer dan trots hoe onze hal er nu uitziet .We bevelen dit bedrijf zeker aan .

Vanbergen Eddy

Alles is perfect verlopen van verkoop tot plaatsing
Heel vriendelijk personeel
Afspraken worden netjes opgevolgd

Zeer goed gedaan.

Storme Paul

Heel goed en heel net afgewerkt. Prachtig gedaan , een echte aanrader

Goed werk afgeleverd. Zeer mooi resultaat.

Trap ziet er geweldig uit, gezet door echte vakmannen en een aangenaam contact. Aanrader.

Bil Eddy

Zeer vlotte en degelijke afwerking. We zijn heel tevreden van de afwerking. Zeer toffe medewerkers.

Van camp- de vuyst

Is een heel mooi resultaat geworden.

Travers Goodrich

Excellent installation. The finished staircase really makers the hall stand out. The installers did an outstanding job, leaving no mess only a quality finished product that really looks outstanding.... Excellent installation. The finished staircase really makers the hall stand out. The installers did an outstanding job, leaving no mess only a quality finished product that really looks outstanding. Great job Guys...