Wendy Miranda

Vriendelijk personeel. Zeer correct. De trap is perfect.

Familie Paques-Boes.

Afspraken werden goed nagekomen.
Leuke spontane monteur die netjes en snel werkte.
We zijn dus zeer tevreden over onze nieuwe trap.
Wij kunnen Traprenovatie Expert zeker...
Afspraken werden goed nagekomen.
Leuke spontane monteur die netjes en snel werkte.
We zijn dus zeer tevreden over onze nieuwe trap.
Wij kunnen Traprenovatie Expert zeker aanbevelen aan nieuwe klanten.

H.lataster

Goede vakmensen vind je maar nog weinig,maar Expert heeft ze nog !
Primawerk afgeleverd door Albert en Sammy.

Johnny Van den Cruyce

De werken zijn vlot en mooi afgewerkt met vriendelijke plaatsers. Waarvoor dank.

Ludo Van Extergem

Prachtig resultaat , snel en efficiënt ,vriendelijk en proper werk geleverd door plaatsers

Francine

Op 1 dag, van een versleten trap met een stoffige traploper, naar een mooie, makkelijk te onderhouden trap. Uitgevoerd door een echte "Expert". De inkomhall met trap ziet er schitterend uit. Op 1 dag, van een versleten trap met een stoffige traploper, naar een mooie, makkelijk te onderhouden trap. Uitgevoerd door een echte "Expert". De inkomhall met trap ziet er schitterend uit.

Een heel tevreden klant,
Francine

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen bij dit bedrijf. Elke stap in het proces wordt zeer professioneel aangepakt. Vanaf de offerte tot en met de plaatsing. Een paar dagen na de plaatsing werd... Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen bij dit bedrijf. Elke stap in het proces wordt zeer professioneel aangepakt. Vanaf de offerte tot en met de plaatsing. Een paar dagen na de plaatsing werd ik ook telefonisch gecontacteerd om mijn bevindingen te kennen. Ik heb niets dan lof!

Van dorpe nico

Heel correcte prijs/kwaliteit.vlotte en correcte afspraak voor levering en afwerking.

saelen maria

Heb vorige week mijn trap laten renoveren is heel mooi gedaan en alles ordelijk achtergelaten was een aangename en vriendelijke man zeer tevreden over alles

Synaeve Elsy

Vorige week mijn trap door jullie laten renoveren. Super tevreden met het resultaat! Mijn vader dacht dat het een marmeren trap was. Zo mooi gedaan. Bedankt!