Thea Mulleneers

De trap is volgens afspraak datum en tijd perfect gerenoveerd. Er is inderdaad maatwerk geleverd. Zeer tevreden met het resultaat

Verhoosel

De monteur Jack heeft naar ewerkt.
N

T. Jacobs

Jack heeft de trap naar onze volle tevredenheid vakkundig gerenoveerd

Angela Vreeswijk

Erg blij met service en eindresultaat. Jack heeft vakwerk geleverd.

R. Hereijgers Eijkenboom

Vriendelijk en deskundig bedrijf, we hebben de plaatsing een paar keer moeten uitstellen, dit was geen enkel probleem en werd goed geregeld. Vandaag was toch echt de dag van plaatsing, monteur was... Vriendelijk en deskundig bedrijf, we hebben de plaatsing een paar keer moeten uitstellen, dit was geen enkel probleem en werd goed geregeld. Vandaag was toch echt de dag van plaatsing, monteur was op tijd en vriendelijk, goed doorgesproken hoe alles moest worden. Zeer zelfstandig ondanks beetje geluidsoverlast verder prima en snel verlopen. Mooi resultaat waar we nu van gaan genieten. Bedankt voor de goede service.

Helmen Daamen

Super werk geleverd. Monteur zeer vriendelijk en heel hard gewerkt. Trap ziet er fantastisch uit

Kevin van der Vorst

Geweldig bedrijf. Vanaf start tot oplevering prettig contact, fijne afstemming en duidelijke communicatie. Zowel vanuit kantoor als ook de mensen op de werkvloer heel fijn. Hebben fantastisch werk... Geweldig bedrijf. Vanaf start tot oplevering prettig contact, fijne afstemming en duidelijke communicatie. Zowel vanuit kantoor als ook de mensen op de werkvloer heel fijn. Hebben fantastisch werk geleverd. Komen afspraken na en werken heel netjes. Team Traprenovatie hartelijk dank voor alles en ga vooral zo door. Fam van der Vorst

Martijn van Gils

Netjes afgeleverd we hebben Nu een trap in plaats van wat hout waar we op lopen en wat kraakt bij elke stap

Jo

Komen na wat ze beloven en werken netjes

Giel Geven

Zeer kundig en netjes afgewerkt