Ron Meijer

Vanaf het begin bij de vertegenwoordiger, als tussendoor het contact met het bedrijf en de uiteindelijke plaatsing van de trap prima verlopen. Bij de plaatsing werd netjes gewerkt. Heren zijn zeer... Vanaf het begin bij de vertegenwoordiger, als tussendoor het contact met het bedrijf en de uiteindelijke plaatsing van de trap prima verlopen. Bij de plaatsing werd netjes gewerkt. Heren zijn zeer beleefd en hebben hard door gewerkt met oog voor kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee.

Botty

Zeer tevreden met de uitvoering en het resultaat

Van der Meer

Ik ben na wat strubbelingen zeker heel tevreden
Waar wij tegen aan liepen ( het niet nakomen van een afspraak) is keurig opgelost
Echt vakwerk geleverd, super blij met onze nieuwe trap.

Dionne Hoiting

Vandaag de trap geplaatst. Heel tevreden met het eindresultaat! Super netjes geplaatst en alles is weer mooi achtergelaten.
Alles is netjes geregeld en goede hele goede klantenservice.

John de bitter

Was allemaal super.mooi afgeleverd

M. Hensen

Zeer tevreden. Netjes gewerkt en alles volgens afspraak.

H.Tenk

Goed en mooi afgewerkt.

Familie Michiels

Super mooi werk geleverd! Wij zijn zeer tevreden!

Detwiler

We zijn heel blij met de trap. Net zo mooi als hoe je het op de reclames ziet. En dat moet natuurlijk ook. Maar toch; hartstikke mooi. Echt respect.
Erwin en Marlon waren hier de 1e dag, de...
Erwin en Marlon waren hier de 1e dag, de volgende dag alleen Erwin. Zeer vakkundig. Alleen maar lof. En zoals hieronder aangegeven: we zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.

Emmy

TOP! Trap is super mooi (afgewerkt) en leuke contactpersoon en monteur. Een echte aanrader!