Ludikhuize, Gerard

Een gestroomlijnde machine, die vakwerk afgeleverd heeft

R.Meijer

Komen afspraken na en er wordt netjes gewerkt

R. Eikenhorst

Gert heeft perfect werk geleverd. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Nette service.

Jordy klaassen

Vriendelijk, nette afwerking,
Ziet er top uit ,
Top monteur ,

Hans Peters

Vandaag een nieuwe trap gekregen van traprenovatie expert. hij keurig gemaakt en netjes afgewerkt. de 2 monteurs hebben erg hun best gedaan en dat is te zien ook. zeer tevreden.

Kitzen

Heel erg blij dat wij voor Traprenovatie Expert hebben gekozen. Super service, denken mee met klant, komen op tijd, en leveren kwaliteit! De trap is volledig naar verwachting en super mooi... Heel erg blij dat wij voor Traprenovatie Expert hebben gekozen. Super service, denken mee met klant, komen op tijd, en leveren kwaliteit! De trap is volledig naar verwachting en super mooi afgewerkt! Een echte aanrader wanneer je je trap wilt renoveren!

Yvonne Matthijsse

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering zeer professioneel en vriendelijk. Met als resultaat een zeer mooie trap.

Willekens

Spannende dag en het is gewoon goed gegaan , leuke vent , goed werk afgeleverd , lekker samen mee zitten zingen met de radio .
Jammer dat er een onderdeel niet aanwezig was anders was het heel...
Jammer dat er een onderdeel niet aanwezig was anders was het heel mooi afgewerkt geweest binnen een mooie werkdag .