Het werk werd erg netjes en snel gedaan. Ben zeer tevreden over de gang van zaken.
G Smits
Werk netjes opgeleverd , keurige medewerker die alles netjes heeft verwerkt.
Oerlemans
Verkoop is netjes verlopen, de nodige moeite zeker gedaan. De montage was volgens afspraak en tijd. De monteurs Erwin en Bas waren netjes, beleefd en hebben alles prachtig en schoon opgeleverd.
Nijssen
Super net bedrijf, werkt heel netjes en het eindresultaat mag er zeker wezen. Zeker een aanrader.
F. Cools
Prima en deskundig geholpen. Monteur heeft vakkundig werk geleverd. Trap is weer als nieuw, fijn bedrijf.
Marina
Goed vakmanschap, zeer netjes afgewerkt, Bedankt Jack!
Kusters
Zeer goed, vakwerk en klant vriendelijk.
Hyuk van Bezooijen
Keurig en snel. Duidelijk verhaal van de verkoper. Keurig geholpen door de planning, ook gebekd dat ze 3 maanden eerder een plekje hadden. Monteurs vriendelijk met een prachtige trap. Prijs...Keurig en snel. Duidelijk verhaal van de verkoper. Keurig geholpen door de planning, ook gebekd dat ze 3 maanden eerder een plekje hadden. Monteurs vriendelijk met een prachtige trap. Prijs kwaliteit is dik in orde.
Fijneman
Goed advies gekregen, nette prijs en vakkundig en netjes afgewerkt geplaatst.
Thissen
Rob is hier geweest voor informatie , was een leuk gesprek en goede informatie en dat heeft ons meteen doen beslissen de trap te bestellen ! 3 maanden moeten wachten omdat er meer mensen een nieuwe...Rob is hier geweest voor informatie , was een leuk gesprek en goede informatie en dat heeft ons meteen doen beslissen de trap te bestellen ! 3 maanden moeten wachten omdat er meer mensen een nieuwe trap willen hebben ,maar dat hadden we er voor over ! We zijn super blij met het resultaat , in één dag was het klaar , heel vakkundig gemaakt , echt top !