Ruben Haverkamp

Trap is heel netjes gemonteerd en afgewerkt, fijne afstemming met zowel verkoper als monteur. Aanrader voor iedereen die een traprenovatie overweegt.

Bert en Leonie uit Best

Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Eveneens heel erg tevreden over de werkwijze van de organisatie en prijs-kwaliteit verhouding.
Speciale dank aan monteur Jan, die een mooi stukje...
Speciale dank aan monteur Jan, die een mooi stukje vakwerk heeft geleverd met een heel correcte manier van werken.

Beckers

De verwachtingen zijn helemaal uitgekomen en de monteur heeft meer dan zijn best gedaan om van deze trap echt iets moois te maken. De afwerking is prima en de zijkant van de trap is geheel naar onze... De verwachtingen zijn helemaal uitgekomen en de monteur heeft meer dan zijn best gedaan om van deze trap echt iets moois te maken. De afwerking is prima en de zijkant van de trap is geheel naar onze wens gemaakt. Top!

Frank Sampers

Snel en vakkundig werk geleverd

Arno Dekkers

Van verkoop tot aan oplevering is alles supernetjes verlopen. Zowel adviseur, als installateur, als telemarketing zijn heel vriendelijk en geduldig. Adviseur gaat er bij bezoek wel vanuit dat je een... Van verkoop tot aan oplevering is alles supernetjes verlopen. Zowel adviseur, als installateur, als telemarketing zijn heel vriendelijk en geduldig. Adviseur gaat er bij bezoek wel vanuit dat je een bestelling plaatst, maar is niet opdringerig. Je krijgt er wel een hele mooie trap voor terug!

Oppermans

Prettig contact met kantoor en de vertegenwoordiger Boy. Bas en Sammy hebben de trappen gemonteerd naar volle tevredenheid. Zijn vriendelijk en houden van koffie. Goede informatie voor de nazorg van... Prettig contact met kantoor en de vertegenwoordiger Boy. Bas en Sammy hebben de trappen gemonteerd naar volle tevredenheid. Zijn vriendelijk en houden van koffie. Goede informatie voor de nazorg van de trap! Zeker een aanrader voor de volgende keer.

Sjo en Carla Freens

Erg blij met het eindresultaat. Vriendelijke service van begin tot het eind. Vakwerk, alles netjes achter gelaten.

Ligtvoet

Zeer goed vanaf eerste kennismaking met de verkoopadviseur (Wim Bartels) tot en met de montage door (Jan Klein). Fantastisch resultaat,

Saqib

Hele fijne samenwerking, vanaf het begin tot de oplevering. Erwin is echte professional en fijn om mee te communiceren!

José moonen

Jan heeft geweldig werk geleverd. Deskundig, netjes, meedenkend. We zijn erg blij met het resultaat. Het ziet chique en strak uit. Helemaal goed.