Na 2 dagen zwoegen werkelijk fenomenaal werk afgeleverd. Ben zeer blij met mijn nieuwe trap en dat voor zo weinig geld zo veel vakmanschap....Albert bedankt. Ik beveel dan ook iedereen, die...Na 2 dagen zwoegen werkelijk fenomenaal werk afgeleverd. Ben zeer blij met mijn nieuwe trap en dat voor zo weinig geld zo veel vakmanschap....Albert bedankt. Ik beveel dan ook iedereen, die denkt aan een nieuwe trap, dit bedrijf aan. Zeer vakkundige mensen van zowel telefoniste, verkoper als ook uitvoerders
Wilma Spobeck
Wij zijn zeer tevreden met Traprenovatie Expert. Zowel wat betreft de zeer uitgebreide en eerlijke info als ook de kunde van de monteur. De trap is zeer mooi geworden en hij gaf zeer uitgebreide...Wij zijn zeer tevreden met Traprenovatie Expert. Zowel wat betreft de zeer uitgebreide en eerlijke info als ook de kunde van de monteur. De trap is zeer mooi geworden en hij gaf zeer uitgebreide informatie over onderhoud en garantie, plus tips.
Kempen
Wij zijn zeer te spreken over Expert, de hele begeleiding en niet te vergeten Erwin die er 2 prachtige trappen van heeft gemaakt. Wij zijn zéér tevreden.
Maessen
Heel goed
Marijke
Top werk geleverd door Traprenovatie Expert. De monteur was een vakman die onze oude trap omgetoverd heeft tot een prachtig eyecatcher. Echt prachtig !!
Marloes
Marloes
Glenn Fox
Traprenovatie expert heeft een perfecte trap afgeleverd bij ons nieuwe huisje. Heel erg blij ermee. Een top service van begin tot eind. Zeer goede, ervaren en klantvriendelijke vakmensen in dienst...Traprenovatie expert heeft een perfecte trap afgeleverd bij ons nieuwe huisje. Heel erg blij ermee. Een top service van begin tot eind. Zeer goede, ervaren en klantvriendelijke vakmensen in dienst van het inmeten tot het plaatsen. Bij ons 1 dagje langer geduurd om het perfect te maken omdat de trap al meer dan 100 jaar oud was was het ook veel meer werk. Hartelijk Dank!
Willy Poppeliers
Onlangs de onderste trede van onze trap laten vervangen nadat deze was beschadigd. Reparatie vakkundig uitgevoerd en de monteur nam zelfs de moeite om nog wat extra werkzaamheden uit te...Onlangs de onderste trede van onze trap laten vervangen nadat deze was beschadigd. Reparatie vakkundig uitgevoerd en de monteur nam zelfs de moeite om nog wat extra werkzaamheden uit te voeren. Complimenten, zoveel service zie je tegenwoordig niet meer zo vaak.
Theunissen
Prima nieuwe trap, vanaf eerste gesprek tot montage perfect verlopen