Versteeg

Heel fijn bedrijf!!, Afspraak voor bezoek verkoper vlug geregeld. Afspraken die gemaakt zijn met verkoper ivm plaatsen trap anders dan voorgesteld. Algemene voorwaarde op achterzijde doorslag dus... Heel fijn bedrijf!!, Afspraak voor bezoek verkoper vlug geregeld. Afspraken die gemaakt zijn met verkoper ivm plaatsen trap anders dan voorgesteld. Algemene voorwaarde op achterzijde doorslag dus niet leesbaar. In 1e instantie aangegeven wachttijd 3 mnd. Na aanbetaling gedaan te hebben maitje dat ik 5 mnd moet wachten. Hier totaal niet mee eens.

José Heesterbeek

Wij zijn supertevreden en helemaal blij met onze prachtige trappen! Goed geïnformeerd door Rob en prachtig resultaat geleverd door Albert en Bas! Nog mooier dan gehoopt, 'n plaatje wat zo in een... Wij zijn supertevreden en helemaal blij met onze prachtige trappen! Goed geïnformeerd door Rob en prachtig resultaat geleverd door Albert en Bas! Nog mooier dan gehoopt, 'n plaatje wat zo in een boekje kan!
groetjes Frank en José Heesterbeek

N.Brouwers

Ik ben zeer tevreden met de afwerking van de trap, personeel vriendelijk en goede uitleg gekregen.

Noud Fabrie

Vanaf de eerste afspraak van de offerte tot aan het maken van de trap, helemaal top.
De jongens Sammie en Dennis hebben kundig en netjes werk geleverd.
Prettig in de omgang.
Wij zijn...
De jongens Sammie en Dennis hebben kundig en netjes werk geleverd.
Prettig in de omgang.
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe trap
Met vriendelijke groet Noud en Hanny Fabrie.
Eindhoven.

Van opdorp

Zeer professionele aanpak zowel aan de telefoon als de verkoper die langs komt en goed advies heeft als ook de monteur die het werk uitvoert / zeer tevreden over. Top!

Dhr Eberson

Van verkoop tot montage erg te vreden over de verloop van zaken !

Phia.van.Pol

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Rokx

Perfect vakmanschap! Helemaal naar wens gedaan en alles netjes achtergelaten. Goede muziek ook ?

Vivian

Ik ben erg tevreden over het totale proces van intake tot en met montage. Alles helemaal conform afspraak. Monteur levert vakkundig werk en ruimt ook nog eens alles netjes op!

D. Janssen

Heel vriendelijke monteurs die heel goed werk hebben afgeleverd. De 2 trappen zien er heel mooi uit, ben er heel blij mee.