Goed gesprek vooraf, wordt echt meegedacht. Bij montage zijn de heren op tijd aanwezig en gaan vlot en netjes aan het werk. Omdat er 2 heren waren ging de montage heel vlot en waren ze voor de...Goed gesprek vooraf, wordt echt meegedacht. Bij montage zijn de heren op tijd aanwezig en gaan vlot en netjes aan het werk. Omdat er 2 heren waren ging de montage heel vlot en waren ze voor de middag al klaar. Super netjes geregeld en een mooi product.
Sieben
Zeer prettig contact, goede communicatie en goed vakmanschap
Mario Pollaris
We zijn heel tevreden over de werken die zijn uitgevoerd. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Michel Kuijpers
Vandaag hebben we de nieuwe trap geplaatst gekregen van trap renovatie expert. Wat is deze mooi geworden, boven verwachting. Vanaf het eerst gesprek tot aan de oplevering perfect afgehandeld. De...Vandaag hebben we de nieuwe trap geplaatst gekregen van trap renovatie expert. Wat is deze mooi geworden, boven verwachting. Vanaf het eerst gesprek tot aan de oplevering perfect afgehandeld. De verkoper was eerlijk, dacht niet aan geld maar dacht mee met ons over de mogelijkheden en of deze ook zin hadden. Afspraak gemaakt en de communicatie verliep goed, op tijd de factuur gekregen zodat deze betaald kon worden. De persoon die de trap geplaatst heeft ging professioneel en netjes te werk. Heeft keurig alles opgeruimd en was op tijd aanwezig. Vrolijke man en heeft alles goed uitgelegd.
Chapeau voor trap renovatie expert
V geel
Goed werk geleverd netjes en profesioneel. Ook monteurs vriendelijk
A Bosmans
Van begin tot eind echt super geregeld, van info en order tot aan de reparatie erg blij met onze ‘nieuwe’ trap'
W. Boon
Zeer netjes af/gewerkt
Anita gashi
Ziet er netjes uit er is ook netjes gewerkt en opgeruimd. Ben goed geholpen door de medewerkers. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Munneke
Goede ervaring, goede service, prettige medewerkers. Alles is netjes en vlot gedaan.
De Gram
Goed geadviseerd door verkoper en erg aardige monteurs. We zijn zeer tevreden over het resultaat.Top afgeleverd!