Miranda Nagtzaam

De Traprenovatie overtreft al mijn verwachtingen. Het resultaat is geweldig mooi en betekent een waardevolle toevoeging aan mijn interieur. Een prettige monteur die keurig werk heeft geleverd!

Theo & Marijke Kregting

Nadat de monteurs weg waren heb de trap en de overloop goed bekeken werkelijk er is niets over te zeggen fantastisch werk afgeleverd door de jongens . tip !!! geef ze een flinke salarisverhoging... Nadat de monteurs weg waren heb de trap en de overloop goed bekeken werkelijk er is niets over te zeggen fantastisch werk afgeleverd door de jongens . tip !!! geef ze een flinke salarisverhoging want het zijn echte vakmannen .
wij zijn er ontzettend blij mee wat ze geleverd hebben.
Theo & Marijke

Kregting

De monteurs hebben keurig gewerkt en een geweldige mooie trap achtergelaten wij zijn er ontzettend blij mee

Schopman

Héél erg mooi. Top werk!

Meulendijks

Ziet er heel mooi uit!

Groothedde

We zijn SUPER tevreden
Erg mooi geworden,heel netjes gerealiseerd

Mw. P. Boer

Op dinsdag en woensdag verschenen de heren, volgens afspraak om klokke 08.00 uur. Beide medewerkers waren bijzonder klantvriendelijk en beleefd.
Ze, Erwin en Quinten, zijn vakbekwaam. Als...
Ze, Erwin en Quinten, zijn vakbekwaam. Als Erwin iets zag wat evt n keuzemogelijkheid was, dan werd er overlegd hoe het aan te pakken. Alles ging in goed onderling overleg waarbij ik me liet leiden door het deskundige advies van Erwin.
Ik ben heel erg tevreden over het schitterende resultaat.

Pjg in de braekt

We zijn zeer tevreden over de trap, zeer mooi afgewerkt en ook een hele vriendelijke monteur.

Geene

Zeer positief. Alles volgens afspraak en goede service.