F.C.van Apeldoorn.

Correct en levert vakwerk met uitgebreide uitleg van de monteur.

Jazeker.

Heel goed.

Wat zijn de verbeterpunten van Traprenovatie Nederland

Niets aan deze kwaliteit veranderen !!!

Michael E

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het product en het werk.

Ja

100% tevreden.

Aarts

Klantvriendelijk, goede service, komen afspraken na, houden je goed op de hoogte en geven goed advies.

Worden de afspraken nagekomen

Ja! Zie aantekening laatste punt.

Hoe heeft u de kwaliteit van werken ervaren

Super! Harde werker, secure werker en legt goed uit wat hij doet en waarom.

Wat zijn de verbeterpunten van Traprenovatie Nederland

Tijdens advies/verkoop gesprek werd aangegeven dat adviseur tijdens einde van de montage van de renovatie langs zou komen om te kijken of wij tevreden zijn en hoe monteur zijn werk doet. Tijdens advies/verkoop gesprek werd aangegeven dat adviseur tijdens einde van de montage van de renovatie langs zou komen om te kijken of wij tevreden zijn en hoe monteur zijn werk doet.
Helaas is dit niet gebeurd. Maar wel direct na weggaan monteur op de laatste dag werd ik gebeld door Wilfred of alles naar wens was verlopen.

Wim van Treuren

Bijzonder prettig vanaf de offerte in de showroom tot en met de oplevering van de monteur

Ja prima

Zeer goed

Zou het niet weten

M. Bitter

Kim kwam langs om de mogelijkheden te bespreken en het assortiment te laten zien. Een prettig contact en daardoor besloten we om met hen in zee te gaan. Omdat we een trap in z'n geheel wilde zien... Kim kwam langs om de mogelijkheden te bespreken en het assortiment te laten zien. Een prettig contact en daardoor besloten we om met hen in zee te gaan. Omdat we een trap in z'n geheel wilde zien zijn we naar de showroom in Alphen aan den Rijn gegaan. Daar hebben niet een maar twee trappen besteld. De afgelopen drie dagen heeft Rudy de trappen perfect gelegd. De treden zijn zo strak gezaagd waardoor je nauwelijks een naad ziet. Alles werd buiten onder een tent gezaagd en binnen werd elke dag alles schoon achtergelaten. In een woord TOP.

Worden de afspraken nagekomen

Alle afspraken zijn nagekomen.

Hoe heeft u de kwaliteit van werken ervaren

Rudy gaat maar door. Een perfectionist in hart en nieren.

J. van Lammeren

Vriendelijk, toegankelijk bedrijf wat netjes werkt en zn afspraken netjes na komt.

Jazeker, heel stipt

Hoe heeft u de kwaliteit van werken ervaren

Heel netjes en accuraat. Vriendelijke monteurs.

Nvt

Wim Eijkemans en Trees de jong

Onze ervaring met Traprenovatie Nederland is eigenlijk van begin tot eind heel prettig en correct verlopen. Wij zijn erg blij met onze mooie trappen en genieten ervan, zeker ook 's avonds met de... Onze ervaring met Traprenovatie Nederland is eigenlijk van begin tot eind heel prettig en correct verlopen. Wij zijn erg blij met onze mooie trappen en genieten ervan, zeker ook 's avonds met de verlichting aan.

helemaal

Hoe heeft u de kwaliteit van werken ervaren

Er kwam bij ons een heel gezellige, prettige en vakkundig werkende medewerker, die niet te beroerd was nog enige puntjes op de i te zetten. Dank daarvoor nogmaals.

Geen idee...

Fijne bedrijf. Komt zijn afspraken na en werkers waren heel vriendelijk. Daarnaast ook professioneel werk opgeleverd.

Afspraken worden nagekomen.

Kwaliteit werk geleverd.

Geen flauw idee

Leen Oudshoorn.

Prettige ontvangst, aandacht voor de onze vragen, goede en duidelijke afspraken gemaakt die ook nagekomen worden. Net even dat beetje extra wat een mens een goed gevoel geeft.

Jazeker.

Hoe heeft u de kwaliteit van werken ervaren

Keurig, niets op aan te merken!

S Borgers

Vanaf het eerste contact is alles alleen maar goed gegaan. Een medewerkster kwam hier thuis kijken. Ik kreeg een goed advies. De kwaliteit/ prijsverhoging was goed. Ik heb meerdere offertes laten... Vanaf het eerste contact is alles alleen maar goed gegaan. Een medewerkster kwam hier thuis kijken. Ik kreeg een goed advies. De kwaliteit/ prijsverhoging was goed. Ik heb meerdere offertes laten maken. Alles werd keurig geregeld. De materialen werden op voorhand bezorgd. De monteur was heel erg deskundig en een harde werker. Alles is heel mooi geworden en ik hoefde geen aanbetaling te doen. Iemand van het bedrijf kwam ook nog een keer kijken of alles naar wens was.

Worden de afspraken nagekomen

Alle afspraken werden nagekomen.

Heel erg goed.

Wat zijn de verbeterpunten van Traprenovatie Nederland

Ik zou geen verbeterpunt op kunnen noemen.