Product aanbod
6.8/10
Snelheid van levering
7.6/10

Verschuren

Slecht, daar waar wij een tankpas namen om ontzorgt te worden is dit totaal niet het geval!

Beste,
Bedankt voor je review. Ik heb vernomen dat dit voornamelijk komt vanwege geweigerde incasso's waardoor de tankpas tot de betaling wordt geblokkeerd. Zijn er nog andere punten waarop wij jou niet ontzorgen? Dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Hicham

De borg die ze vragen is veelste hoog

Mansveld Management BV

Dienst gedateerd en burocratisch

Beste,
Wij vernemen graag van je waar je tegenaan bent gelopen zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij vernemen het graag,
Het team van Travelcard

CMPR Consultancy

Card werkt goed

sh

Snel binnen, limiet verhogen per pas een drama. Moet dan een nieuwe pas aanvragen met een nieuwe pincode. Als ik dat had geweten had ik de limiet hoger gezet per pas. Als de vrachtwagens een keer... Snel binnen, limiet verhogen per pas een drama. Moet dan een nieuwe pas aanvragen met een nieuwe pincode. Als ik dat had geweten had ik de limiet hoger gezet per pas. Als de vrachtwagens een keer tanken is er een probleem. Dat is niet aangegeven van te voren

Beste,
Bedankt voor je review. Er hoeft alleen een nieuwe pas aangevraagd te worden als het gaat om het limiet van de Europese dekking. Als je de limieten voor de Benelux wilt verhogen kan dit via een mail naar de klantenservice. Overigens kan de pincode wel altijd behouden worden, zolang deze maar meegestuurd wordt, deze kunnen wij namelijk niet inzien.
Hopelijk zorgt dit voor wat verduidelijking!
Het team van Tankpas.nl

JW luchttechniek

Goed alleen vaak problemen met foutmelding omdat draadloos betalen aanstaat bij de pomp

Number 1 movers

Fijne tankkaart