Makkelijk en snel
Veel beter dan o.a. move move
De prijsstijging in 2023 van de maandelijkse paskosten is krankzinnig en schrikbarend! Van 4,95 in september naar 7,75 in oktober (ex. BTW)
Beste,
Het gaat hier niet om een prijsstijging. Er is een kortingsactie waarbij de paskosten de eerste drie maanden 4,95 betreft. Het standaard pastarief is 7,75 per maand.
Niet correct geholpen bij onjuiste parkeeractie. Brengen 10x te veel in rekening. Schandalig verdienmodel.
Beste,
Bedankt voor uw review. Helaas zijn wij niet verantwoordelijk voor de kosten van een parkeeractei als u uw parkeertransactie niet stopzet in de YellowBrick app. Dit is uw eigen...
Redelijk tevreden alleen telefonisch geen gehoor en via mail ook slecht bereikbaar.
Beste,
Ik heb gevraagd of er contact met je opgenomen kan worden.
Alvast fijne feestdagen gewenst! :)
Matige ervaring tot nu toe
Hi!
Graag vernemen wij waardoor je de Travelcard ervaring als matig ervaart.
Wij kijken uit naar je antwoord! Alvast bedankt!
Het team van Travelcard
Meer dan prima ervaring. Zou persoonlijk de voorkeur hebben voor één maandelijkse verzamelbetaling ipv al die facturen per maand.
Hi,
Bedankt voor je feedback! Wij zijn hard aan het werk om alle facturen te combineren zodat je de pas- en transactiekosten maar op 1 factuur krijgt als je maandelijkse facturen hebt gekozen!
Veel facturen in de maand.
Hi,
Bedankt voor je feedback! De eerste drie maanden is de facturatie wekelijks maar je krijgt na drie maanden een mail van ons om maandfacturatie aan te vragen. Ook zijn wij achter de schermen...