Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
A. ten Hoedt
Klantgericht, tijd nemen, luisteren, vertrouwen, alles geregeld, bereikbaar.
Wij hebben een fantastische rondreis gemaakt en zijn heel goed geadviseerd.
Fam. Brands
Onze reis was uitstekend afgestemd op onze wensen, alles was prima verzorgd en goed geregeld.
Kitty Van Steenlandt
Alles piccobello in orde met TravelEssence, geen verrassingen, top!
Perfecte reis naar Nieuw-Zeeland
Een reis van zes weken met z'n tweeën door Nieuw Zeeland
Lucie-Anne Weiss
In één woord amazing! Ieder dag stonden we weer versteld waar we kwamen. Wat een bijzondere accommodaties hebben jullie voor ons uitgezocht. Een vakantie om nooit meer te vergeten.......
Jan en Paula Bovendeur
Uitstekende ervaring: advies op maat van persoonlijke wensen. Onze wensen waren een intensief programma van natuur en cultuur en weg van de platgelopen paden. We zijn op plekken geweest waar we...Uitstekende ervaring: advies op maat van persoonlijke wensen. Onze wensen waren een intensief programma van natuur en cultuur en weg van de platgelopen paden. We zijn op plekken geweest waar we anders nooit zouden zijn gekomen en hebben daarbij veel interessante mensen ontmoet en waarvan de logistiek klopte. Voor de voorbereiding hadden we zelf weinig tijd en onze wensen zijn door TravelEssence goed vertaald in een totaal- programma. Kortom een reis om nooit te vergeten en zo was dat ook bedoeld!
koala
Erg prettige mensen. Alles klopte en was in orde ook de reisbescheiden en alles. Als er iets niet klopte lag het meer aan de personen ter plaatse . Wij zijn heel tevreden.