Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Ries Hoogakket

Wij hebben een door u geplande reis van 6 weken door Australie gemaakt geweldige accomodaties voor ons geregeld evenzo de auto huur

Arend Schenkel

Ik ben meer dan uitstekend geholpen door Roderick. Goed gesprek, goede voorstellen met verschillende keuzemogelijkheden voor mijn individuele reis naar Australië. Accommodaties waren op 1 na... Ik ben meer dan uitstekend geholpen door Roderick. Goed gesprek, goede voorstellen met verschillende keuzemogelijkheden voor mijn individuele reis naar Australië. Accommodaties waren op 1 na voortreffelijk: comfortabel, goed bereikbaar en gezellig. Alle reserveringen -ook de vliegtickets- bleken correct verwerkt. Kortom, ik kan uw organisatie bij een ieder van harte aanbevelen.
Arend Schenkel, Leeuwarden

Herman en Marian

Van 04/10 - 07/12/2015 hebben we rondgereisd in Nieuw Zeeland. Alles was perfect geregeld. Alles klopte en de onderkomens waren fantastisch. We hebben genoten van de prachtige natuur en de... Van 04/10 - 07/12/2015 hebben we rondgereisd in Nieuw Zeeland. Alles was perfect geregeld. Alles klopte en de onderkomens waren fantastisch. We hebben genoten van de prachtige natuur en de vriendelijke mensen.

Hanneke van Mameren

Onze ervaring met Travelessence is ons uitstekend bevallen. Zeer persoonlijk!

Super vakantie naar Australie, veel gezien en beleefd. Wild life was indrukwekkend

A.Z.

Het contact met de adviseur was prettig, kwam zelfs naar ons thuis.
Het contact met de adviseur was prettig, kwam zelfs naar ons thuis.
Met onze reis naar het westen en noorden van Australië had hij zelf niet veel ervaring, maar de reis klopte helemaal. Ook het advies voor de planning.
De accommodatie in Jabiru vonden we relatief nep, die in Karijini fantastisch.
Fantastische reis geweest!
Bij andere reisorganisaties krijg je wel wat meer tips voor de reis en onderweg, maar als je niet wereldvreemd ben, is dit prima.

Fam. Hekker

Onze reis naar Nieuw Zeeland was geweldig. Alles was perfect georganiseerd en we werden overal zeer gastvrij ontvangen. Door de persoonlijke begeleiding en goede planning en organisatie hebben wij... Onze reis naar Nieuw Zeeland was geweldig. Alles was perfect georganiseerd en we werden overal zeer gastvrij ontvangen. Door de persoonlijke begeleiding en goede planning en organisatie hebben wij een onbezorgde en geweldige tijd gehad. Een ervaring om nooit te vergeten.

Jullie hebben in een zeer korte termijn een reisvoorstel neergelegd dat gebaseerd was op onze wensen. De reis heeft aan alle verwachtingen voldaan en is een schitterende ervaring & herinnering... Jullie hebben in een zeer korte termijn een reisvoorstel neergelegd dat gebaseerd was op onze wensen. De reis heeft aan alle verwachtingen voldaan en is een schitterende ervaring & herinnering geworden!

Ans en Martin Janssen

We waren al een paar jaar van plan om een flinke tijd door Australië te gaan reizen. In deze periode hadden we al veel over dat land gelezen en met diverse reisorganisaties kontakt gehad. In... We waren al een paar jaar van plan om een flinke tijd door Australië te gaan reizen. In deze periode hadden we al veel over dat land gelezen en met diverse reisorganisaties kontakt gehad. In januari 2015 kwamen wij op de Vakantiebeurs in Utrecht voor het eerst in kontakt met TravelEssence. Op dat moment ontstond er meteen een "klik" . Michiel adviseerde ons om onze wensen ,uitgangspunten interesses enz op papier te zetten. Aan de hand hiervan heeft Michiel dat bij ons thuis besproken en op het einde van het gesprek lag er eigenlijk een concreet concept op tafel. Dat is daarna op papier uitgewerkt en we hebben dat reisplan zonder noemenswaardige wijzigen geaccordeerd. Tijdens onze reis door Australië hebben we meermalen tegen elkaar gezegd :Het past precies bij ons!

Gerard en Joke W.

Persoonlijke gesprekken en correspondentie. Kleinschalige, unieke accomodaties. Bijna privé excursies.
De reis was boven verwachting.