Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
alida van de kolk
We hebben een zeer positieve ervaring met Travel Essence
Umans Lydia
Ik ben bij Travelessence terecht gekomen via het internet. Wat me aansprak was het feit dat je de reis volledig naar eigen wens kon invullen. Onze dochter zat al in Australië en we wilden dat ze met...Ik ben bij Travelessence terecht gekomen via het internet. Wat me aansprak was het feit dat je de reis volledig naar eigen wens kon invullen. Onze dochter zat al in Australië en we wilden dat ze met ons kon meereizen. Ook wilden we enkele dagen doorbrengen bij vrienden in Gayndah, Queensland. Mijn man is ook een grote vogelliefhebber en daar hebben ze bvb. ook rekening mee gehouden. Het feit dat ze rekening houden met het beschikbare budget is iets wat mij aangenaam verraste. Voor ons was de afstand tot Utrecht vrij ver! Dit was geen probleem, zij maakten een afspraak in de buurt en komen zelfs aan huis als je dat wenst. Wat een service! Ze hebben dit allemaal perfect geregeld, de logementen waren uniek en kleinschalig; de gastheren en -vrouwen waren vriendelijk en behulpzaam. Tijdens onze reis hebben we ook kennis gemaakt met andere Nederlandse gasten, wat ook leuk was! Voor mij verdient Travelessence een pluim.
Wij hebben een mooie reis door Australië gehad.
Mieke
De toegevoegde waarde van Travel Essence is dat je een reis op maat krijgt, door de enorme persoonlijke aandacht (tot een bezoek aan huis aan toe) van Marie-Cecille. De accommodaties zijn niet...De toegevoegde waarde van Travel Essence is dat je een reis op maat krijgt, door de enorme persoonlijke aandacht (tot een bezoek aan huis aan toe) van Marie-Cecille. De accommodaties zijn niet standaard en daardoor juist bijzonder en leuk. Dat voegt echt wat toe tijdens zo'n reis. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wel wat ;-) We hebben een top ervaring gehad!
sjarlot kooi
Geweldige reis kleinschalig geen commerciële activiteiten respect voor mens en natuur
Uitstekende ervaring, prachtige reis, prima geregeld.
Zeer bijzondere reis die we zelf zo nooit hadden kunnen samenstellen
Erg speciaal
groothuis
We hadden al vaker een grote reis gemaakt maar nu voor het eerst met kleine kinderen naar Australie. Dus Travelessence ingeschakeld om voor ons een mooie reis uit te stippelen en dat is zeker goed...We hadden al vaker een grote reis gemaakt maar nu voor het eerst met kleine kinderen naar Australie. Dus Travelessence ingeschakeld om voor ons een mooie reis uit te stippelen en dat is zeker goed gelukt! Mede daardoor hebben wij een heerlijke, ontspannen reis gehad en hebben de kinderen een onvergetelijke ervaring meegemaakt.
Ivo Teel
Zeer prettige ervaringen met TravelEssence, vanaf het eerste moment is de tijd genomen om een leuke reis met ons samen te stellen. Een die afgestemd is op onze persoonlijke wensen, niet een...Zeer prettige ervaringen met TravelEssence, vanaf het eerste moment is de tijd genomen om een leuke reis met ons samen te stellen. Een die afgestemd is op onze persoonlijke wensen, niet een standaard reis waar je uit 4 pakketten kan kiezen!
Tijdens de reis hebben we constant een zeer duidelijke begeleiding gehad door middel van de meegeleverde reis-papieren; de accommodaties waren vriendelijk en goed te vinden. De tips en adviezen van TravelEssence waren een top bijdrage aan deze onvergetelijke reis!