Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
Aline en Erik Werner
Uitstekend in alle opzichten
Heel erg goed met erg goed accommodaties
We zijn blij dat we bij travel essence geboekt hebben. We hebben het idee dat we hele leuke plaatsen en mensen gezien hebben
Familie uit Nieuwegein
De presentatie op het kantoor in Utrecht gaf ons al een goed gevoel m.b.t. de kennis en ervaring. In ons gesprek met de reisadviseur werd dat bevestigd. Wij zijn heel tevreden over de uiteindelijke...De presentatie op het kantoor in Utrecht gaf ons al een goed gevoel m.b.t. de kennis en ervaring. In ons gesprek met de reisadviseur werd dat bevestigd. Wij zijn heel tevreden over de uiteindelijke reis, tempo en accommodaties.
Goed geluisterd naar wat we wilden, prima accomodaties, zorgzaam
Helma en Onno
Een reis die we beleefd hebben en nooit zullen vergeten. De combinatie stedenreizen (Dubai/Sydney), rondreizen op het Noorder- en Zuidereiland van New Zealand en het relaxen op Fiji was een perfecte...Een reis die we beleefd hebben en nooit zullen vergeten. De combinatie stedenreizen (Dubai/Sydney), rondreizen op het Noorder- en Zuidereiland van New Zealand en het relaxen op Fiji was een perfecte combinatie. Een erg goede voorbereiding van TravelEssence en de unieke locaties maakten het een "once in a lifetime experience" (hoewel: zeker voor herhaling vatbaar).
J.K.A. Meijer
Goede ervaring gehad. Mooie reis naar zowel Australie als Nieuw Zeeland. In het algemeen goede tot toplocaties voor overnachting.
Margreet ten Kate
TravelEssence is een zeer goed reisbureau en zeer goed gespecialiseerd in Australie en Tasmanie. Nieuw Zeeland ben ik niet geweest maar dat zal ongetwijfeld het zelfde zijn
Béatrice en Tom
Wij zijn op een informatiemiddag in Utrecht geweest en die was heel goed. Dit heeft ons meteen doen besluiten om met hun in zee te gaan. Er is iemand bij ons thuis geweest om een plan te maken en...Wij zijn op een informatiemiddag in Utrecht geweest en die was heel goed. Dit heeft ons meteen doen besluiten om met hun in zee te gaan. Er is iemand bij ons thuis geweest om een plan te maken en vervolgens is de reis volledig door hun geregeld. Medewerker voelde goed aan wat wij wilden en wat voor soort accommodaties wij zochten. Het was een onvergetelijke reis en van A tot Z prima geregeld.
Goed meegedacht om de juiste accomodaties te vinden