Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Prima verzorgd en een erg leuke reis

Fred en Carla Baarda

Niets anders dan lof voor alle medewerkers van TravelEssence. Van begin tot het einde deskundige en persoonlijke ondersteuning. Onze reis van 6 weken naar Nieuw-Zeeland kende veel reizen,... Niets anders dan lof voor alle medewerkers van TravelEssence. Van begin tot het einde deskundige en persoonlijke ondersteuning. Onze reis van 6 weken naar Nieuw-Zeeland kende veel reizen, accommodaties, excursies, huurauto's etc. Een complexe en gedetailleerde boeking die geheel foutloos en naar volle tevredenheid is gemaakt. Als laatste willen we de flexibiliteit roemen waarmee de wensen en aanpassingen van de klant worden meegenomen en uitgevoerd.

Annemiek Van Zon

Wij zijn drie weken naarNieuw Zeeland geweest en hebben een fantastische reis gemaakt.
alle bed en breakfast eigenaren waren zeer gastvrij en de locaties waren de moeite waard.
ook de...
ook de routebeschrijving w as goed.
Kortom een reis om nog van na te genieten.

Een geweldige reis in een geweldig mooi land, de start : TravelEssence!!!

Mariella van Brenk

Ik heb een mooie reis gemaakt door een prachtig land. De B&B's in de buurt van Cairns waren goed, maar over de ligging heb ik nog wel een opmerking. De cottages bij Lake Eachem hebben een... Ik heb een mooie reis gemaakt door een prachtig land. De B&B's in de buurt van Cairns waren goed, maar over de ligging heb ik nog wel een opmerking. De cottages bij Lake Eachem hebben een fantastische ligging, maar voor een vrouw alleen best afgelegen. Ik ben niet bepaald bang uit gevallen, maar echt gezellig vond ik het daar niet en ik ken veel vrouwen die daar niet zouden gaan zitten. Wel een puntje om rekening mee te houden! De B&B in Tully lag mooi, maar veel te ver v/d luchthaven in Cairns vandaan, waar ik in de ochtend weer op tijd zou moeten zijn. De laatste nacht heb ik gecancelled en een onderkomen in Cairns gezocht. had al aan Marie-Cecile aangegeven dat ik Cairns graag wilden zien, aangezien dat een grote stad was. Kortom, 3 locatie's in de buurt van Cairns vond ik teveel (wat ik van tevoren al aangegeven had). Dit koste vrij veel reistijd, terwijl er zoveel moois te zien was.

Reactie TravelEssence:

Dear Mariella,
Dear Mariella,
Thanks for the comments. We will point this out to Cecile when she is back from pregnancy leave and I will also discuss in the reservations team to make sure they keep this in mind when selecting alternatives should something not be available.
Thanks again and kind regards,
Andrew

We hebben een topreis gehad. De adviezen voor een lange en verre reis met twee kleine kinderen waren zeer goed. Er is ons veel uit handen genomen en dat zorgt voor nog meer genieten van te voren en... We hebben een topreis gehad. De adviezen voor een lange en verre reis met twee kleine kinderen waren zeer goed. Er is ons veel uit handen genomen en dat zorgt voor nog meer genieten van te voren en ter plekke.

Corne Muskens

Een individueel reisadvies gehad dat precies aan onze verwachtingen voldeed. Zeer attend en tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben alleen maar hoeven te genieten. Zouden dit zelf nooit in elkaar... Een individueel reisadvies gehad dat precies aan onze verwachtingen voldeed. Zeer attend en tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben alleen maar hoeven te genieten. Zouden dit zelf nooit in elkaar hebben kunnen puzzelen

Ralph v. B.

In 2014 hebben wij een reis gemaakt van Sidney naar Cairns met daarbij vele avonturen onderweg. We zijn zeker van plan om in de toekomst nogmaals een reis te boeken via deze fantastische organisatie.

Top service en perfect geregeld!

Helemaal niets op aan te merken !!! Het was allemaal goed geregeld en we hebben een fantastische reis gehad !