Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Danielle Elzinga

Zeer goede ervaring met TravelEssence, wij hebben een pracht reis gehad naar australie in 2014.

R.rolink

Geweldig was alles geregeld, hotels, vakantiewoningen en activiteiten.

Kim

Onze vijf weken in Nieuw Zeeland zijn voor ons beiden het hoogtepunt geweest van onze wereldreis! Zeker omdat het een prachtig land is maar de reis die Travel essence voor ons opgesteld heeft maakte... Onze vijf weken in Nieuw Zeeland zijn voor ons beiden het hoogtepunt geweest van onze wereldreis! Zeker omdat het een prachtig land is maar de reis die Travel essence voor ons opgesteld heeft maakte het helemaal compleet. Stuk voor stuk waren het geweldige accommodaties waar we ontzettend behulpzame eigenaren tegen kwamen. Ook de bijzondere activiteiten die in onze planning stonden maakten Nieuw Zeeland reis speciaal. Het was heerlijk om het draaiboek erbij te pakken en van plek naar plek te rijden. We hoefden ons echt nergens zorgen om te maken en de reis verliep soepel. De accommodaties in Kaikoura en Whitianga zijn de hoogtepunten uit onze reis. Bij de activiteiten staan het zwemmen met dolfijnen en de Waitomo grotten bovenaan.

We zijn ontzettend blij dat we onze reis bij Travel Essence geboekt hebben. Mochten we ooit terug gaan, wat we zeker van plan zijn, boeken we zonder twijfel weer bij Travel Essence!

Annie Beekman

We hebben een prachtige reis gemaakt, mede door de goede overnachtingsadresssen en het mooie weer.
Nieuw Zeeland is een land om zeker nog eens te bezoeken. De bewoners zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
We voelden ons daar erg prettig. Hebben daar prachtige wandelingen gemaakt.

Ad Tijssen

Kleinschalig reizen in een ver land is een geweldige manier om het land te leren kennen en kennis te maken met de inwoners zelf. TravelEssence heeft dat perfect georganiseerd.

Jos van Druten

Wisselende ervaringen met keuze hotels. foute adressen doorgegeven van autoverhuurder. verder een heel fijne en mooie reis gemaakt.

Reactie TravelEssence:

Geachte meneer van Druten,
Bedankt voor uw feedback via dit formulier en in uw eerdere email.
Geachte meneer van Druten,
Bedankt voor uw feedback via dit formulier en in uw eerdere email.
Dankzij uw feedback voegen wij inmiddels een volledige adressenlijst van Europcar aan de reisbeschrijving van elke klant toe. Daarnaast kan Europcar tijdens de reservering nu ook direct een pick-up locatie toevoegen aan ons systeem, wat ervoor zorgt dat elke klant altijd de correcte informatie heeft. Hiermee verkleinen we de kans op verkeerde informatie voor onze klanten en het scheelt ons de taxikosten die wij bij terugkomst hebben vergoed.
We danken u nogmaals voor uw mening.
Andrew Morten
Managing Director
TravelEssence

Hans Berger

Uitstekende service, alles waargemaakt. Als we ooit nog een keer "Down Under" gaan, beginnen we weer in Utrecht.

John Jansen en Sylvia Hollanders

Uitstekend georganiseerde reis. Prima hotels enB&B's, gevarieerd en verrassend. Deze locaties zou je zelf niet kunnen vinden. En dan bij thuiskomst nog een welkom thuis wijntje op de koop toe.... Uitstekend georganiseerde reis. Prima hotels enB&B's, gevarieerd en verrassend. Deze locaties zou je zelf niet kunnen vinden. En dan bij thuiskomst nog een welkom thuis wijntje op de koop toe. Geweldig!

R Westeneng

Geweldig reisbureau goed advies komt ook uit wat ze adviseren. Een aanrader voor Niew Zeeland!