Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Oscar Linnartz

Prachtige reis, gevarieerd, mooie overnachtlocaties, prachtige excursies.

Peter Van Solinge

In zijn geheel goed. We hebben wel een aantal punten van kritiek die we graag aan jullie teruggeven. Het handigst is om dat telefonisch te doen. Jullie kunnen mij bellen op 0630056662. Vr groet,... In zijn geheel goed. We hebben wel een aantal punten van kritiek die we graag aan jullie teruggeven. Het handigst is om dat telefonisch te doen. Jullie kunnen mij bellen op 0630056662. Vr groet, Peter van Solinge

Fijne contacten, prima reis!

Feikje Wittermans

Goed advies, leuke,mooie en bijzondere accommodaties met leuke hosts. Zeer afwisselende vakantie. Actief, maar ookontspannend. De kinderen beschreven het als: "het is zo verschillend, het lijkt... Goed advies, leuke,mooie en bijzondere accommodaties met leuke hosts. Zeer afwisselende vakantie. Actief, maar ookontspannend. De kinderen beschreven het als: "het is zo verschillend, het lijkt alsof we wel 6 vakanties achter elkaar hebben gehad". De 4 daagse Way-outback trip werd door ons allemaal wel als het hoogtepunt gezien.

Prima! Goed naar onze wensen geluisterd, kleine aanpassingen werden snel gemaakt en zelfs op het laatste moment was dit nog mogelijk. We hebben een fantastische reis gehad!

De reis was heel goed verlopen, maar de accommodatie in Sydney was niet zo goed( kamer was veel te klein en zéér verouderd)

Ilse van den Berg

Die was goed, leuk advies en ideeën. Accommodaties waren leuk.

De hele reis via travelessence is ons bijzonder goed bevallen. We zijn gewend altijd zelf onze reizen te organiseren, maar in het maken van de juiste keuzes voor onze reis naar Australie zijn we... De hele reis via travelessence is ons bijzonder goed bevallen. We zijn gewend altijd zelf onze reizen te organiseren, maar in het maken van de juiste keuzes voor onze reis naar Australie zijn we heel blij dat we travelessence hebben gevraagd hiervoor. Alle accommodaties voldeden precies aan wat we zelf uitgezocht zouden hebben en Michiel heeft goed begrepen welke afstanden voor ons acceptabel waren. Voor ons een perfecte balans tussen reizen, rust, genieten van natuur, cultuur en van elkaar!

Geert Smans

Alles uitstekend geregeld.
Ipv een globale prijs, zou een meer gedetailleerde rekening wenselijk zijn.
Voor de rest, top.