Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
Corine Koot
Heel goed, goed geluisterd naar onze wensen. 2 Accomodaties waren voor ons niet voldoende. Barn cottage vonden we de mensen niet zo vriendelijk. Auckland vonden we de locatie niet geschikt voor...Heel goed, goed geluisterd naar onze wensen. 2 Accomodaties waren voor ons niet voldoende. Barn cottage vonden we de mensen niet zo vriendelijk. Auckland vonden we de locatie niet geschikt voor meerdere nachten. Verder prima.Verder vonden wij de gids, tips, reisbescheiden, autoverhuurbedrijf allemaal prima!
Helma
Goede adviezen en zeer goed georganiseerd. Onze reis verliep als een trein.
Arno Pouw
Mooie reis langs de oostkust van Australie
Van Eynde-Vanloo
Uitstekende organisatie van de reis. De B&B waren allemaal zéér goed. De informatie bretreffende de reis, de B&B, de reistijd en de reisweg: allemaal duidelijk en voldoende geïnformeerd. In...Uitstekende organisatie van de reis. De B&B waren allemaal zéér goed. De informatie bretreffende de reis, de B&B, de reistijd en de reisweg: allemaal duidelijk en voldoende geïnformeerd. In één woord: een fantastische georganiseerde reis naar Nieuw Zeeland.
Gerard & Annelies Lathouwers
Onze reis naar Nieuw Zeeland is mede door de organisatie van TravelEssence een fantastische ervaring geworden. Een reis om nooit te vergeten, bedankt nogmaals Judi!
Overall zeer positief. Vanaf de voorbereiding tot en met de nazorg alles goed geregeld.
Hendrik
TravelEssence heeft voor ons een fantastische reis naar Nieuw-Zeeland geregeld.
Na mijn schitterende reis twee jaar geleden naar Nieuw Zeeland, was de reis naar Australië iets minder. Dat kwam denk ik voornamelijk omdat ik als alleenreizende veel minder contact had met andere...Na mijn schitterende reis twee jaar geleden naar Nieuw Zeeland, was de reis naar Australië iets minder. Dat kwam denk ik voornamelijk omdat ik als alleenreizende veel minder contact had met andere mensen. Waarschijnlijk lag de oorzaak in het feit dat veel B&B’s huisjes waren met ontbijt in de koelkast. Of ik kreeg een sleutelcode en zag verder niemand. De accomodaties waren minder kleinschalig bij de locals en meer op grotere parken. De bijgeboekte excursies waren prima. Ook wil ik nog even kwijt dat ik het een beetje slordig vond dat ik een mailtje kreeg “binnenkort gaat u op vakantie”, terwijl ik al onderweg was. Verder heb toch enorm genoten van het Australische land.
Daniëlla en Leo
Laurens heeft rekening gehouden met onze wensen en zo een formidabele reis naar Australië op maat gemaakt. De accomodaties waren beter dan onze verwachtingen, een echte meevaller. Voor en tijdens...Laurens heeft rekening gehouden met onze wensen en zo een formidabele reis naar Australië op maat gemaakt. De accomodaties waren beter dan onze verwachtingen, een echte meevaller. Voor en tijdens onze reis waren jullie steeds bereikbaar voor advies en bijstand. Het is voor ons een onvergetelijke reis geworden. Indien we in de toekomst Nieuw-Zeeland willen bezoeken, zullen we dit zeker in samenwerking met TravelEssence doen.