Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Op 9 januari heb ik uitgebreid gemaild, omdat ik geen evaluatieformulier zou krijgen (volgens Mandy). Niet nodig om te herhalen.

Willy van Straten

Goede voorlichting. goed programma.

Marly van Leeuwen

Over het algemeen zeer tevreden en zeer goed bevallen. Een enkele accomodatie was niet volgens jullie niveau, maar dat heeft de reis niet negatief beinvloed. Overigens vond ik de invulling in NZ... Over het algemeen zeer tevreden en zeer goed bevallen. Een enkele accomodatie was niet volgens jullie niveau, maar dat heeft de reis niet negatief beinvloed. Overigens vond ik de invulling in NZ vele malen beter dan in Australië (maar dit heb ik al teruggekoppeld).

Heiny Sonnenberg

We hebben een prachtige reis gehad. Een accommodatie voldeed niet aan onze wensen en we weten zeker dat het ook niet de norm is waar Travel Essence voor gaat. We hebben het gemeld en wachten nog op... We hebben een prachtige reis gehad. Een accommodatie voldeed niet aan onze wensen en we weten zeker dat het ook niet de norm is waar Travel Essence voor gaat. We hebben het gemeld en wachten nog op feed back

Henny en Janine Poot

Judi heeft ons perfect geholpen.
Onze reis door Nieuw Zeeland is onvergetelijk.
Alles goed georganiseerd ,mooie accomodaties op prachtige lokaties.
Veel geleerd van onze gastvrouw...
Judi heeft ons perfect geholpen.
Onze reis door Nieuw Zeeland is onvergetelijk.
Alles goed georganiseerd ,mooie accomodaties op prachtige lokaties.
Veel geleerd van onze gastvrouw of gastheer.

Henny en Janine Poot

Arend Jan en Nelleke Woittiez

Goed georganiseerde reis; geen fouten in arrangementen gehad. Mooie lokaties, gastvrije mensen. Alert ivm weerdreiging. Meestal prachtige lodges en B+B's, sommigen wel heel erg luxueus ( en niet... Goed georganiseerde reis; geen fouten in arrangementen gehad. Mooie lokaties, gastvrije mensen. Alert ivm weerdreiging. Meestal prachtige lodges en B+B's, sommigen wel heel erg luxueus ( en niet echt onze stijl, hadden we ook tevoren aangegeven; er is net heel goed geluisterd naar onze eigen ideeen van accomodatie). Sommige guided tours konden heel goed individueel gedaan worden (Catlins Wildlife Tour). Niet alle accomodaties waren prettig gelegen (aan spoor of weg) , en een enkele maal was de eigenaar/ eigenaresse wel erg nadrukkelijk aanwezig.

jorne

Seb heeft een heerlijke route voor ons uitgezocht. We hebben heel veel gezien, maar ook genoeg tijd gehad om tot rust te komen.

Het was een fantastisch reis met toplocaties.

A van Rijn

Informatie vooraf was helder en duidelijk. Gesprek bij ons thuis was lang maar inhoudelijk goed. Onze wensen en ideeen zijn gehoord en de meeste meegenomen in het voorstel. De offerte had... Informatie vooraf was helder en duidelijk. Gesprek bij ons thuis was lang maar inhoudelijk goed. Onze wensen en ideeen zijn gehoord en de meeste meegenomen in het voorstel. De offerte had transparanter moeten zijn naar onze mening. Nu alleen in grote delen geprijsd. Wij hadden wel meer willen zien per B&B. Zodat er een keuze was om sommige delen anders in te vullen. De B&B waren kwalitatief nogal verschillend. Als wij de kosten handen gezien hadden wij wellicht een andere keuze gemaakt. Tijdens ons verblijf kregen wij een E-mail naar aanleiding van een op handen zijnde storm. Was zeer attent.

Goede ervaringen.
We hebben overigens in 2018 gereisd, kan je niet aangeven in deze enquete, staat er nog niet bij.