Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
Adri en Marianne Geerts
De reis was top geregeld. Onze wensen zijn prima vertaald in een voorstel. Ondanks dat wij een korte voorbereidingstermijn hadden is alles toch goed gelukt en gereserveerd. De locaties waren...De reis was top geregeld. Onze wensen zijn prima vertaald in een voorstel. Ondanks dat wij een korte voorbereidingstermijn hadden is alles toch goed gelukt en gereserveerd. De locaties waren bijna altijd van een hoog niveau. De gastheren en vrouwen hebben zich zeer goed ingespannen. We hebben er leuke ontmoetingen en gesprekken aan overgehouden. We zouden een volgende keer weer voor een dergelijke aanpak kiezen.
Trudy Evers
De voorbereiding was al een belevenis. De reis zelf was geweldig. Het was alles wat we er van verwacht hadden en meer! Alle excursies waren een super belevenis. Overnight cruise Doubtful Sound was...De voorbereiding was al een belevenis. De reis zelf was geweldig. Het was alles wat we er van verwacht hadden en meer! Alle excursies waren een super belevenis. Overnight cruise Doubtful Sound was 10 out of 10. We hebben het nog dagelijks over deze superreis en weten nu al dat we indien mogelijk ooit terug gaan. Want er zijn nog zoveel dingen die we nog willen zien. Zelfs in 6 weken moesten we nog keuzes maken. Bedankt TravelEssence we loved it!!
Alles was goed geregeld.
Uitstekend
van Esch
De hele reis was fantastisch goed geregeld. Elke accommodatie had zijn eigen charme. De duur van het verblijf per accommodatie was perfect. We hebben nooit het gevoel gehad dat we ergens teveel of...De hele reis was fantastisch goed geregeld. Elke accommodatie had zijn eigen charme. De duur van het verblijf per accommodatie was perfect. We hebben nooit het gevoel gehad dat we ergens teveel of te weinig tijd hadden om de omgeving te verkennen. Het was een onvergetelijke reis.
Piet en Marja Blanken
We hebben een uitstekende ervaring met TravelEssence. Goed geluisterd naar onze wensen en daardoor een fantastische reis gehad.
Monique en Steven Csanyi
Prettig professioneel
We hebben een prachtige reis gemaakt in NZ. Deels door jullie geregeld, maar ook een groot deel hebben we zelf geregeld. Allereerst de huurauto, die hebben we voor 1/3 van de prijs via...We hebben een prachtige reis gemaakt in NZ. Deels door jullie geregeld, maar ook een groot deel hebben we zelf geregeld. Allereerst de huurauto, die hebben we voor 1/3 van de prijs via Singapore Airlines geregeld bij Aerodrive. Een middenklasse, die overigens groter uitviel ivm een upgrade. Misschien is het handig als jullie nieuwe klanten vertellen dat een internationaal rijbewijs aangeschaft moet worden. Jammer dat we niet op de hoogte waren gesteld van het feit dat we niet via internet konden inchecken voor de terugweg, omdat mijn paspoort na 5 maanden ging verlopen. Overigens kwam het op het vliegveld van Auckland wel goed, maar het was niet prettig! Handig voor jullie om daar allert op te zijn. De verblijven die jullie geregeld hadden waren uitstekend. Met name Stargazers vonden we helemaal geweldig!
De vluchten, overstap en overnachtings adressen klopten. Wel jammer dat sommige accommodaties of kamers geen of zeer belemmerend uitzicht hadden! Ook vonden we het jammer dat de accommodatie...De vluchten, overstap en overnachtings adressen klopten. Wel jammer dat sommige accommodaties of kamers geen of zeer belemmerend uitzicht hadden! Ook vonden we het jammer dat de accommodatie soms ver van een dorpje af gelegen was....dan moest je weer met de auto of zelf iets koken. Terwijl het juist lekker was om even een stukje te wandelen! Af en toe schoot het biertje en wijntje er dan bij in... De afstand tussen Kaikoura en Upper Moutere vonden wij te ver.De kustweg was nog gesloten, daardoor de binnenland route. Er waren veel wegwerkzaamheden onderweg (al het zwaar verkeer moet over die ene bergweg en heeft daardoor veel te lijden) zodoende hebben we in Kaikoura een overnachting (geen uitzicht en erg afgelegen..beetje depri zelfs) minder gehad en hebben halverwege in Murchison ( op eigen kosten) een kamer geboekt. Dat was een wat meer ontspannen reisdag. Wat we ook misten was meer informatie betreft de leuke bezienswaardigheden, wandelingen onderweg. Dat moest je grotendeels toch wel zelf uitzoeken. Je kreeg een standaard bezienswaardigheids lijstje mee....waarvan een aantal punten niet van toepassing waren! Iets persoonlijker lijstje zou veel prettiger zijn. Verder hadden we een prima auto, een hele gezellige en zonnige Doubtfull Sound tocht en vrijwel de hele reis prachtig voorjaars weer gehad!
Beste mensen van TravelEssence, het was een geweldige reis. Wat een belevenis! Leuk om bij de accommodaties contact te hebben met de eigenaren. Heel goed om hun verhaal te horen. We kwamen vaak tot...Beste mensen van TravelEssence, het was een geweldige reis. Wat een belevenis! Leuk om bij de accommodaties contact te hebben met de eigenaren. Heel goed om hun verhaal te horen. We kwamen vaak tot goede en interessante gesprekken, We hebben een goede indruk van het land en de mensen gekregen. De excursies waren geweldig en goed georganiseerd. Lakestone Lodge hebben we als geweldig ervaren vanwege uitzicht en de eigenaren. Ook het verblijf bij de Rototaha Lodge was geweldig! Per kano over een leeg meer is een ervaring. Wave watchers retreat was heerlijk, de zee dichtbij! Maruia hot springs is aan renovatie toe. Na een paar weken thuis ontvingen we van jullie een doos met flessen wijn. We keken daar wel een beetje van op. Tijdens ons bezoek aan jullie kantoor hebben we duidelijk aangegeven niet geinteresseerd te zijn in een bezoek aan een wijnboer, daar we geen alcohol drinken. We danken jullie voor al het werk voor deze geweldige reis! Annelies en Jan van de Bunte