Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Geweldige organisatie, alles tot in detail uitgewerkt. Heerlijk om zo relaxed te kunnen reizen.

Zeer prettig

We hebben een mooie reis met TravelEssence gemaakt!

We zijn heel erg tevreden! Jullie verdienen een 10 en we gaan heel graag een volgende keer weer met Travel Essence.

Ik ben van voor tot achter helemaal blij met mijn reis. Ik kom daar graag in een persoonlijk gesprek nog eens op terug, maar het is sinds mijn terugkeer heel erg druk op mijn werk en ik heb thuis... Ik ben van voor tot achter helemaal blij met mijn reis. Ik kom daar graag in een persoonlijk gesprek nog eens op terug, maar het is sinds mijn terugkeer heel erg druk op mijn werk en ik heb thuis nog geen computer etc. Naast Anouk heb ik ook een gesprek gehad met een van jullie Nieuw-Zeelandspecialisten maar zijn naam is mij ontschoten. Overigens ook bedankt voor de wijn. Hoewel ik niet drink (geen alcohol) ga ik hier misschien een uitzondering voor maken.

Jozef Luyten

Alles was prima geregeld , de accomodaties waren prachtig en de gastheren en gastvrouwen waren attent , vriendelijk en spontaan behulpzaam . Prijs / kwaliteit je betaald wat je vraagt

Leon Coolen

Enthousiast geworden na onze kennismaking op de vakantiebeurs, hebben we een infomiddag bezocht in Utrecht. De enthousiaste uitleg, mooie fotos en de filosofie hebben ons overtuigt.
Bij het...
Bij het bezoek thuis hebben we onze wensen aan kunnen geven die vervolgens werden verwerkt in een route en accomodatie keuze voorstel. Al snel daarna volgde de formele uitwerking inclusief prijsopgave. Na wat kleine aanpassingen dit dan ook geboekt.
Tussen initiële boeking en de uiteindelijke reis zijn nog wat kleine aanpassingen geweest. (met name door steeds wijzigende vluchtgegevens in onze reeds zelf geboekte vluchten.
TravelEssence was zelf ook zeer pro-actief toen ca. een maand voor vertrek bleek dat een deel van de route (Kaikoura-Picton) tijdens onze reis nog steeds niet hersteld was van de aardbeving. Route werd aangepast en veer voor vlucht tickets ingewisseld.
De toegestuurde (reis) informatie was uitgebreid en mooi verzorgd. De tips mbt. activiteiten/bezienswaardigheden waren summier en bevatten zaken die we niet zelf reeds gevonden hadden.

Janneke

Wij hebben een fantastische reis naar Australië gemaakt met Travelessence. We bezoeken allereerst een presentatie ,hebben daarna een afspraak op kantoor gemaakt. Met onze wensen kwam er een mooi... Wij hebben een fantastische reis naar Australië gemaakt met Travelessence. We bezoeken allereerst een presentatie ,hebben daarna een afspraak op kantoor gemaakt. Met onze wensen kwam er een mooi reisvoorstel.

Schovers

Onze wensen zijn door TE zeer goed vormgegeven in de twee reizen die we hebben gemaakt. Vaak met prachtige verblijven op goede locaties.

Onvergetelijke vakantie, fijn dat veel was geregeld. Had graag een meer gedetailleerd overzicht gehad van de kosten/voorwaarden per accommodatie en activiteit. Bij annulering van de fietstocht werd... Onvergetelijke vakantie, fijn dat veel was geregeld. Had graag een meer gedetailleerd overzicht gehad van de kosten/voorwaarden per accommodatie en activiteit. Bij annulering van de fietstocht werd pas duidelijk dat de helft moest worden betaald. Had ik het geweten, dan had ik eerder geannuleerd.