Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Thérèse en Harry Briel

We hebben onze reis als één grote belevenis ervaren. Moet gezegd dat we geluk met het weer hadden waardoor uitzichten oogverblindend waren. Er is een moment dat je geen ooh's een aah's meer over... We hebben onze reis als één grote belevenis ervaren. Moet gezegd dat we geluk met het weer hadden waardoor uitzichten oogverblindend waren. Er is een moment dat je geen ooh's een aah's meer over hebt. Je zegt dan gewoon even niets meer.
Opmerkingen: de reis was zeker niet goedkoop, maar alles waard. Een volgende keer zou ik meer inzicht willen hebben in prijzen van accommodaties en activiteiten, meer transparantie. We zijn wel bang dat we dan misschien ook nog wel de verkeerde keuzes gemaakt zouden hebben (doubtfull sound, B&B van Janine & Pete + helicoptervlucht enz.)
De afsluiting bij Dunedin (en dan vooral de zuid-oost kust en het schiereiland) was waardig. We hebben enorm veel ankermomenten mogen maken. Bedankt!

Geweldige reis. Goede info. Prima adresjes en excursies.

2 minpuntjes:
Weinig flexibel en empathisch als er een hobbel genomen moet worden tijdens de reis.
Geweldige reis. Goede info. Prima adresjes en excursies.

2 minpuntjes:

Incorrecte toezegging (het is gelukt) over de zitplaatsen in het vliegtuig. Plek met beenruimte, voorin, laatst in, eerst uit was niet waar.

Annemieke En Rens

Het was voor ons de eerste keer dat we zo’n grote en verre reis gingen maken, dus het was fijn dat we met behulp van Travel Essence onze route hebben kunnen uitstippelen voor een in ons onbekend... Het was voor ons de eerste keer dat we zo’n grote en verre reis gingen maken, dus het was fijn dat we met behulp van Travel Essence onze route hebben kunnen uitstippelen voor een in ons onbekend land. De verwachtingen zijn volledig uitgekomen . We hebben prachtige wandelingen door steeds weer andere gebieden gemaakt, heel afwisselend. De overnachtingslocaties waren alle van goede kwaliteit; waarbij de hut in de grampians ons het beste is bevallen.
We hebben ons vooral verwonderd en die verwondering blijft ons bij. Als we onze ogen dichtdoen zijn we er weer. Het heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Ed en Marianne

Fantastisch bedrijf om de vakantie naar Australie te plannen. Geheel naar eigen wens en mogelijkheden vorm gegeven waardoor je naar de meest fantastische plekjes wordt gebracht tijdens je reis; een... Fantastisch bedrijf om de vakantie naar Australie te plannen. Geheel naar eigen wens en mogelijkheden vorm gegeven waardoor je naar de meest fantastische plekjes wordt gebracht tijdens je reis; een aaneenschakeling van hoogtepunten.
Prima contact met zowel reisspecialist als backoffice. Kortom: een aanrader!

Dick Naafs

Alles was prima geregeld!

De Bie

Onze reis door Autealie is ons zeer goed bevallen.
Het voorbereidend gesprek met een van de medewerkers was zeer aangenaam en behulpzaam.
Zorgzamer zijn met de adressen van de...
Onze reis door Autealie is ons zeer goed bevallen.
Zorgzamer zijn met de adressen van de accomodaties. Een 2-tal foutieve adressen.

Wij hebben nu twee keer een reis geboekt bij TravelEssence. Wij zijn erg tevreden. Zij vinden B&B's die je zelf nooit zou kunnen vinden. Wij zouden TravelEssence zeker bij andere mensen aanbevelen!

J. Hochstenbach

Wij hebben genoten van een prima georganiseerde reis. In het voortraject regelmatig info en contact over de reis en zelfs het aantal dagen die we nog wachten moesten. Tijdens de reis en ook na... Wij hebben genoten van een prima georganiseerde reis. In het voortraject regelmatig info en contact over de reis en zelfs het aantal dagen die we nog wachten moesten. Tijdens de reis en ook na thuiskomst 2,5 maand niets van
Travel Essence gehoord en dat vinden we een tegenvaller. Doet echter niets af aan onze geweldige reis waarvoor dank.

Goede presentatie in Utrecht, gevolgd door snel bezoek van Marie Ceciel aan huis, de reis was binnen 14 dagen rond.
Wijziging in het reisschema door alert persoon, we zouden anders in het...
Wijziging in het reisschema door alert persoon, we zouden anders in het donker op Kangaroo Island komen en mochten dan niet in de huurauto rijden. Enige minpunt was dat we de toegezegde kaart van Australië niet hebben gekregen. Maps me was niet toereikend voor een overzicht van de te rijden route. We kijken nog steeds terug op een fantastische reis.

Edwin

Fijne persoonlijk contact. De vakantie zelf erg goed geregeld.

Fijne persoonlijk contact. De vakantie zelf erg goed geregeld.

Eén kanttekening wel. Toen wij ruim voor aanvang van de reis aan hadden gegeven er toch niet zoveel voor te voelen om een dag ruim 800 km te reizen op één dag had ik een proactieve houding verwacht. Nu hebben we terplekke alles zelf moeten regelen.