Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
Ton en Thea
We zijn zeer tevreden over onze reiservaring met Travel Essence. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Alle beloftes werden ruimschoots waargemaakt. Dankzij Travel Essence kwamen we op plekken...We zijn zeer tevreden over onze reiservaring met Travel Essence. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Alle beloftes werden ruimschoots waargemaakt. Dankzij Travel Essence kwamen we op plekken die we zelf nooit hadden kunnen vinden.
Marja
Prettige organisatie met veel kennis van het land en de bijzondere locaties daar.
Bob Poldermans
Zeer goede ervaring! Zij hadden prima begrepen waar onze voorkeuren naar uitgingen, professioneel, goede begeleiding, vriendelijk. Ook toen er buiten de schuld van Travel Essence iets...Zeer goede ervaring! Zij hadden prima begrepen waar onze voorkeuren naar uitgingen, professioneel, goede begeleiding, vriendelijk. Ook toen er buiten de schuld van Travel Essence iets mis ging, hebben zij gelijk actie genomen.
De laatste reis voldeed niet geheel aan onze verwachtingen. Ook waren niet alle accomodaties en faciliteiten conform de beschrijvingen.
Marga en Bo
TravelEssence heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en een droomreis samengesteld die helemaal overeen kwam met onze wensen. Ook eenmaal daar wist elke B&B dat we kwamen (en dat we lang zijn,...TravelEssence heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en een droomreis samengesteld die helemaal overeen kwam met onze wensen. Ook eenmaal daar wist elke B&B dat we kwamen (en dat we lang zijn, dus geen voeteneind aan het bed :)) en waren ook de organisatoren van de activiteiten goed op de hoogte. Zo fijn! We hebben prachtige plekken gezien, leuke mensen ontmoet en onze absolute droomreis gehad; dat was ons (en we zijn ervaren reizigers) nooit zo goed gelukt als TravelEssence dit niet had geregeld. Als je beperkte tijd hebt om je droomreis te maken; laat TravelEssence dan vooral je gids zijn; dan haal je er gegarandeerd het meeste uit.
Walter en Marielle Griess
Prima tot uitstekende reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Enige minpunt was dat het hotel in Wellington gewoon echt slecht was en totaal niet overeen kwam met onze ervaringen daarvoor...Prima tot uitstekende reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Enige minpunt was dat het hotel in Wellington gewoon echt slecht was en totaal niet overeen kwam met onze ervaringen daarvoor en daarna. Het betreffende hotel nooit meer in de boeking meenemen is ons advies. Verder topreis gehad!
Monique
We hebben in okt 2017 een 3 weekse reis gemaakt naar Queensland, Outback en Melbourne. Michiel heeft onze wensen perfect aangevoeld. Zo bleek het helemaal niet nodig in Queensland grote afstanden af...We hebben in okt 2017 een 3 weekse reis gemaakt naar Queensland, Outback en Melbourne. Michiel heeft onze wensen perfect aangevoeld. Zo bleek het helemaal niet nodig in Queensland grote afstanden af te leggen, we hebben in 2 weken 1000km gereden en enorm veel afwisseling in prachtige landschappen gezien. Accomodaties waren bijzonder en kleinschalig. Ook de flexibiliteit om je eigen dingen in te vullen (ik maakte nog vluchten ervoor en erna) was prettig evenals de digitale manier van reisplannen aanleveren via een link. We hadden een wereldreis en kunnen TravelEssence van harte aanbevelen!
Marion Kolijn
Heerlijk een op maat gemaakte reis naar Australië. Begonnen in Sydney waar onze dochter studeert en dan via 'the red center' naar Cairns. Met een huurauto naar Townsville en Magnetic Island (Maggy)...Heerlijk een op maat gemaakte reis naar Australië. Begonnen in Sydney waar onze dochter studeert en dan via 'the red center' naar Cairns. Met een huurauto naar Townsville en Magnetic Island (Maggy) afgezakt en vervolgens weer omhoog gereden. Alle accommodaties waren buitengewoon. Het huis in Mission Beach was ruim genoeg, zodat onze dochter daar ook nog een heerlijk lang weekend met ons samen vakantie heeft kunnen vieren. Een bijzondere zeer gevarieerde reis met prachtige plekjes. Wat wil een mens nog meer?
Wilfred Dekker
TravelEssence verzorgt een reis op maat. Het persoonlijke contact is erg prettig en helpt in het maken van de juiste keuzes. Alhoewel veel zelf te boeken is biedt TravelEssence de extra’s die je...TravelEssence verzorgt een reis op maat. Het persoonlijke contact is erg prettig en helpt in het maken van de juiste keuzes. Alhoewel veel zelf te boeken is biedt TravelEssence de extra’s die je zelf niet snel vind.