Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

De reis was perfect geregeld. Konden ons helemaal richten op genieten .

Jazinta Köppel

Wij waren echt heel blij met de reiz die jullie voor ons heben geregeld in Australie.

Katja Praet

Het was een fantastische reis! Onze reis werd volledig naar wens uitgevoerd, alles was tot in de puntjes in orde!

Leuk en effectief aankoop / bezoek thuis. Goed met onze wensen mee gedacht. Drie van de vijf accommodaties moesten herboekt worden, wat ik best veel vind. Je beslist immers op basis van het totale... Leuk en effectief aankoop / bezoek thuis. Goed met onze wensen mee gedacht. Drie van de vijf accommodaties moesten herboekt worden, wat ik best veel vind. Je beslist immers op basis van het totale plaatje incl accommodaties. Uiteindelijk prima locaties gehad en als totaal een hele mooie, op ons afgestemde reis gehad. Alleen een mindere ervaring mbt de autohuur. Het was niet doorzichtig of en wat we nog aan extra dekking / risico bij boekten.

Judith Rotteveel

Na een uitgebreid gesprek kregen we een reisvoorstel wat ons goed paste. Met nog wat aanpassingen is het daarna vastgesteld

Een reisbureau die door een persoonlijk gesprek thuis doet vermoeden een persoonlijke reis aan te bieden. Dit was bij ons niet gelukt. Bij de reservering waren enkele onderdelen niet goed gegaan.... Een reisbureau die door een persoonlijk gesprek thuis doet vermoeden een persoonlijke reis aan te bieden. Dit was bij ons niet gelukt. Bij de reservering waren enkele onderdelen niet goed gegaan. tickets vergeten te boeken. en een accommodatie bleek vol op de data van het voorstel. er werd niet gekeken naar andere data, dit gebeurd pas na navraag van ons. De reisbescheiden zijn niet altijd even verhelderend omdat ze niet mondeling of persoonlijk worden toegelicht. voorbeeld: wij wilden een "wilde rafting" doen, in de reisbescheiden stond een "wild water rating". ter plaatse was dit een kano tocht over een rivier.

Reactie TravelEssence:

Beste heer,
Beste heer,
Bedankt voor het geven van uw feedback. Allereerst vinden we het erg vervelend dat het mis is gegaan met het boeken van uw vliegtickets. Een deel van de tickets werd door uzelf geboekt en een deel had door ons ingeboekt moeten worden. Helaas is dit verkeerd gegaan, waarvoor onze excuses.
Daarnaast vinden wij het jammer om te horen dat u uw reis niet als persoonlijk samengesteld heeft ervaren. Alle activiteiten die wij aanbieden worden door onze reisadviseurs zelf ondernomen. In uw geval ging het om een activiteit waar wij ook nog eens veel enthousiaste feedback over hebben ontvangen van andere reizigers. Aan de hand van de wensen die uit het gesprek met u naar voren zijn gekomen, leek het wat ons betreft een goede optie voor u, maar helaas sloot het niet zo goed aan als wij verwacht hadden.
Verder werken wij met bijzondere, kleinschalige accommodaties. Zoals onze reisadviseur tijdens het persoonlijke gesprek heeft aangegeven, kan het voorkomen dat een accommodatie vol is ten tijde van het inboeken van de reis. Wij controleren de beschikbaarheid van onze leveranciers bij het opstellen van het reisvoorstel, maar vanwege de kleinschaligheid kan het helaas toch voorkomen dat accommodaties in de tussentijd volgeboekt zijn. Wij selecteren dan een gelijkwaardig alternatief, aansluitend bij uw reiswensen en waarbij de gekozen route zoveel mogelijk wordt aangehouden. Als het alternatief u echter niet bevalt, heeft u natuurlijk altijd de mogelijkheid om dit aan te laten passen. Omdat u na het selecteren van het alternatief heeft aangegeven dat u de vervallen accommodatie erg graag wilde bezoeken tijdens uw reis, hebben we alsnog de route aangepast om dit mogelijk te maken.
TravelEssence

Servicw was minder dan onze reis in 2014

Reactie TravelEssence:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het geven van uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u onze service als minder heeft ervaren dan tijdens uw vorige reis. Helaas is dit formulier anoniem ingevuld en heeft u geen details gegeven waarmee wij actie kunnen ondernemen. Wij proberen voortdurend om onze service te verbeteren. Mocht u nog specifieke punten van verbetering hebben, dan horen wij dat graag.
Met vriendelijke groeten,
TravelEssence

We waren wellicht wat laat met het boeken van deze reis en door onbekendheid met Australië hebben we ons tot TravelEssence gewend. Aan de hand van enkele "voorbeeld" reizen op de website hebben we... We waren wellicht wat laat met het boeken van deze reis en door onbekendheid met Australië hebben we ons tot TravelEssence gewend. Aan de hand van enkele "voorbeeld" reizen op de website hebben we elementen gekozen die we graag in onze reis wilden opnemen. Michiel heeft op basis daarvan een reis voor ons samengesteld, die we hebben besproken en hier en daar een beetje hebben aangepast en vervolgens hebben goedgekeurd. Jammer, was het toen we ontdekten, dat enkele in onze reis geadviseerde punten niet meer beschikbaar waren, wat zeer waarschijnlijk werd veroorzaakt doordat diverse onderdelen, niet direct na onze goedkeuring zijn geboekt maar weken later.
Het eind resultaat, na afloop van onze reis, is er echter niet minder om geweest. Integendeel. Het had alleen invloed op de voorpret. Leuk trouwens hoe jullie de reis presenteren, als een soort eigen persoonlijk reisboek.
Het was een super reis die we om meerdere redenen nooit meer zullen vergeten. We zijn zelfs een beetje verliefd op Australië geworden en hopen er zeker nog eens terug te gaan. Hulde ook voor de customer care van Kyley. Jammer dat ze weg is.