Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
Peter van Oort
Heel goede ervaring, beslist voor herhaling vatbaar.
Bas de Jonge
We hebben een schitterende reis gemaakt. Onze verlanglijst is heel goed begrepen en vertaald in contact met locals, prachtige wandelingen, fietstochten, excursies en overnachtingsadressen op...We hebben een schitterende reis gemaakt. Onze verlanglijst is heel goed begrepen en vertaald in contact met locals, prachtige wandelingen, fietstochten, excursies en overnachtingsadressen op plaatsen die ons het "echte Nieuw Zeeland gevoel" gaven. TE betekent voor ons klantvriendelijk is de beste zin.
Francine de Bruin.
Prima gesprek , duidelijke informatie, goed onze wensen kenbaar kunnen maken. Goed overleg.
johan provoost
Vanaf de eerste contacten voelde het al goed.Nadien bleef dat goede gevoel. Samen met Marie-Cecile de reis samengesteld en deze is dan ook meer dan een droomreis geworden.
Van begin tot einde: geweldig!
Boss
Deskundig, wordt goed gekeken naar wensen en mogelijkheden. Top vakantie gehad!! Op prachtige locaties.
Johan Rigters
Het verkoopproces was goed. Daarin gaven we zelf globaal aan hoe we wilde reizen en daarin kregen we goede tips. Na het ontvangen van de offerte hebben we besloten te boeken. Toen kwamen er veel...Het verkoopproces was goed. Daarin gaven we zelf globaal aan hoe we wilde reizen en daarin kregen we goede tips. Na het ontvangen van de offerte hebben we besloten te boeken. Toen kwamen er veel wijzigingen in accomodaties die niet beschikbaar bleken, kwamen wel alternatieven maar omdat de rest wel geboekt is heb je eigenlijk niet veel keuze dan te accepteren. Het staat in de algemene voorwaarden dat de kans bestaat dat dit gebeurd, dat dit zoveel gebeurd hadden wij echter niet verwacht. Daarnaast zouden we graag transparanter inzicht in de kosten van de reis willen krijgen. Omdat we met een groep hebben gereisd wilde we de kosten verdelen, daar kregen we niet echt een goed beeld van. Ook bij de accommodatie wijzigingen waren kosten consequenties die vaag bleven. Accomodaties en activiteiten vragen om de vouchers in de reisbescheiden. Deze zijn echter dubbelzijdig afgedrukt waardoor je in de middle of nowhere op zoek moet naar een kopieerapparaat.
Astrid marijs
De voorlichtingsavond was inspirerend, de contacten om tot ons reisplan te komen waren prima. De afhandeling en opvang na de aardbeving heel goed. Minpuntje was dat er zonder overleg wijzigingen...De voorlichtingsavond was inspirerend, de contacten om tot ons reisplan te komen waren prima. De afhandeling en opvang na de aardbeving heel goed. Minpuntje was dat er zonder overleg wijzigingen waren aangebracht in de afgesproken accommodaties. Werd later rechtgezet maar een attentie zou leuk geweest zijn.
Peter
Uitstekende voorlichting over de reis en een fantastische nazorg. Bij dit laatste bedoel ik de afhandeling tijdens en na de aardbeving van november 2016. Altijd bereikbaar en altijd een vriendelijk...Uitstekende voorlichting over de reis en een fantastische nazorg. Bij dit laatste bedoel ik de afhandeling tijdens en na de aardbeving van november 2016. Altijd bereikbaar en altijd een vriendelijk en luisterend oor.
willem noorland en ann noorland
Fantastische reis gehad wat een prachtig land is Nieuw zeeland toch. De organisatie werkte als clockwork De accomodaties waren op 1 na (Rotorua) super met veelal zeer hartelijke...Fantastische reis gehad wat een prachtig land is Nieuw zeeland toch. De organisatie werkte als clockwork De accomodaties waren op 1 na (Rotorua) super met veelal zeer hartelijke gastvrouwen die je werkelijk een huiselijk gevoel gaven en ook voor mijn vrouw, die coeliakie heeft bijzondere glutenvrije maaltijden desserts e.d. klaarmaakten. Bijzonder genoten van de Eco Wanaka tour en bezoek aan Mou Waho eiland. . Ook de Pennicott island Wilderness cruise was een ervaring, speciaal omdat het weer zeer ruig was en een temperatuur net boven vriespunt dus zeer koud. Enige opmerking die ik geven is dat dereistijden tussen de verschillende bestemmingen aangepast moeten worden .Geen enkele tijd is te halen tenzij je als een gek achter het stuur gaat zitten en rijden maar. Wij nemen de tijd en als er onderweg lookouts zijn dan stoppen we daar ook want je wilt toch wat zien nietwaar??