Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

J Geschiere

Op de heen reis was de naam van mijn vrouw niet juist op het ticket dit koste ons 2 uur bij de incheck bali. Gelukkig heft Etiad geholpen dit problem op te lossen.
Ivm overlijden familie...
Ivm overlijden familie moesten wij de reis onderbreken. De hulp die we kregen om een vlucht te boeken was slecht. Ik heb dit zelf met ETIAD geregeld omdat jullie waarschijnlijk niet voor een ticket wilden betalen ivm risico dat ik niet zou betalen. Erg onprofessioneel om dit niet eerlijk en duidelijk te communiceren.

huyb timmers en enid demmenie

Symphatiek , kundig en ervaren. Alles prima vooraf geregeld

Hans Cornelissen

Wij hebben zelf aangegeven welke gebieden we wilden bezoeken, behalve Flinders Range en Mount Cook. Die zijn door van TravelEssence voorgesteld . Een groot gedeelte van onze reis werd besteed... Wij hebben zelf aangegeven welke gebieden we wilden bezoeken, behalve Flinders Range en Mount Cook. Die zijn door van TravelEssence voorgesteld . Een groot gedeelte van onze reis werd besteed aan het spotten van vogels en andere dieren. TravelEssence heeft voor ons de locaties om te overnachten, de vlieg-, trein- en bootreizen en andere trips geboekt.

We hebben een prachtige reis gemaakt die door TE prima was geregeld.

Erg goed geregeld, adviseurs hebben concrete en goede ervaring ter plaatse om goed te kunnen adviseren

Jos en Corine Kroon

Onze ervaringen zowel naar Nieuw Zeeland als naar Australie zijn voor beide landen zeer positief. Alles klopte, de accommodaties waren geweldig en de reizen onvergetelijk.

Jan, Marianne en Martin Valk

Zeven weken Australië en Nieuw Zeeland, met 3 volwassenen. Een prachtige reis waarbij alles uitstekend geregeld was. Unieke locaties, soms wat ver weg van de te bezoeken bezienswaardigheden.

Monique en Jef Haenen

Uitstekende voorlichting en service. Men weet bij TravelEssence dmv het voeren van gesprekken met de klant deze prima om te zetten in hun reiswensen.

Tanja Janssen

Een geweldige ervaring. Zonder in te lezen of ons echt te oriënteren hebben we samen met de reisspecialist de reis in elkaar gezet. Er werd goed geluisterd naar ons en rekening gehouden met onze... Een geweldige ervaring. Zonder in te lezen of ons echt te oriënteren hebben we samen met de reisspecialist de reis in elkaar gezet. Er werd goed geluisterd naar ons en rekening gehouden met onze wensen. In een woord uitstekend.

Uitstekende club mensen die echt maatwerk leveren. De accomodaties zijn telkens weer een verrassing en zonder uitzondering erg goed.