Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Fam. Klomberg

We hebben een prachtige reis gemaakt naar Sydney en Queensland. Hoogtepunten waren 3 dagen zeilen met de Solway Lass en de tour met Paul (Eco Travel Blue Mountains). De accomodaties waren mooi tot... We hebben een prachtige reis gemaakt naar Sydney en Queensland. Hoogtepunten waren 3 dagen zeilen met de Solway Lass en de tour met Paul (Eco Travel Blue Mountains). De accomodaties waren mooi tot prachtig. We vonden het wel vervelend dat we de stoelen niet konden reserveren in het vliegtuig van Cathay Pacific, daardoor zaten we zowel op de heenreis als op de terugreis verspreid in het vliegtuig. De dagtrip met de Big Mama is tot 2 keer toe geannuleerd door te veel wind. We vonden het teleurstellend dat we toen geen hulp kregen van Travelessence om een andere tocht te regelen naar het Great Barrier Rif.

Richard en Marjanne

Na 1 keer afspreken heeft Sebastiaan een reis naar onze wens voorgelegd. We voelden de vrijheid om aanpassingen door te geven en al snel was onze reis geregeld.
De accomodaties waren mooi...
De accomodaties waren mooi gelegen, uniek en we werden steeds weer vriendelijk ontvangen. Als perfectie bestaat dan was dit zeker onze reis!

Echt een super reis! Heel goed advies, alles erg goed geregeld, niets op aan te merken.

Frieda Grietens

We hadden een fantastische reis. Sebastiaan heeft onze wensen goed omgezet. Een jaar op voorhand lag alles vast. Toch konden we zelfs de laatste weken nog aanpassingen doen. Maar alles klopte. We... We hadden een fantastische reis. Sebastiaan heeft onze wensen goed omgezet. Een jaar op voorhand lag alles vast. Toch konden we zelfs de laatste weken nog aanpassingen doen. Maar alles klopte. We kregen leuke B&B's, rustige gelegen hotelletjes, een stopover in Hong Kong en 3 Australische binnenvluchten. Huurauto's stonden klaar en al de cruises waren stuk voor stuk de moeite waard. We ontdekten Australiê van Sydney over The Red Centre , naar The Outback in The Top End en dan naar The Tropical North. Ongelooflijk natuurschoon en vreemde wezens in een uitbundige flora en fauna en natuurlijk het wonderlijke Great Barrier Reef. Ruim 4 weken trokken we rond om te ontdekken maar ook om tot rust te komen. Bedankt aan het hele team van TravelEssence!

corine vijverberg-maijers

Over het algemeen is er goed geluisterd wat we wilden en werd er gewezen op mogelijkheden en onmogelijkheden en was er ruimte voor eigen invulling.

We zijn zeer tevreden over travel essence. Prachtige reis door Australie met overnachtingen op bijzondere plekken. Zeer de moeite waard om bij een gespecialiseerd reisbureau te boeken.

angelique schilder

Geweldige ervaring.gewoon perfekt niks aan toe te voegen.was mijn 4 de keer naar australie ,maar de keer dat we bij travelessence geboekt hadden was veruit de beste leukste en mooiste.Top geregeld... Geweldige ervaring.gewoon perfekt niks aan toe te voegen.was mijn 4 de keer naar australie ,maar de keer dat we bij travelessence geboekt hadden was veruit de beste leukste en mooiste.Top geregeld een tien plus.hartverwarmend ,geweldige accomodaties, hele lieve mensen , geweldige excursies . met kleinschalige groep en echte aandacht.een topervaring.chapeau.