Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

T Lexmond

Tijdens de vakantiebeurs informatie ingewonnen bij TravelEssence. Wij wilden met de camper door Nieuw Zeeland reizen. Op advies van Andrew hebben wij besloten om met auto verschillende accomodaties... Tijdens de vakantiebeurs informatie ingewonnen bij TravelEssence. Wij wilden met de camper door Nieuw Zeeland reizen. Op advies van Andrew hebben wij besloten om met auto verschillende accomodaties aan te doen op onze reis op het zuider en noordereiland.Geen seconde spijt van gehad. Alle accomodaties hotel B&B of huisje super. Prachtige uitzichten over de Tasmanzee, regenwoud, lake tekapo . Schitterende gebieden gezien Fiordland, Banks of Peninsula, Kaikoura, West Coast, Marlborough, Auckland,, Bay of Islands, Northland. Het was een reis om nooit meer te vergeten. Zal travelEssence zeker aanbevelen bij mensen die overwegen naar dit schitterende land te gaan. Tot op de puntjes was onze reis verzorgd.

M. Levering

Zeer prettig eerste contact. Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen door te nemen. Ontvingen een goed eerste voorstel. Reisschema en accomodaties vielen bij ons zeer goed in de smaak en waren... Zeer prettig eerste contact. Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen door te nemen. Ontvingen een goed eerste voorstel. Reisschema en accomodaties vielen bij ons zeer goed in de smaak en waren goed op onze wensen afgestemd. Goede variatie in type accomodaties. Uitstekende excursies. Al in al een reisbureau om aan te bevelen.
Uiteraard waren er kleine punten en opmerkingen / aanbevelingen. Deze lijken goed te worden opgepakt..

Robert Prinsen

Na deelname aan een presentatie volgde een huisbezoek waarna uiteindelijk een 5 weekse reis door Nieuw Zeeland werd geboekt.

Suzanne Meijers-Boevé

(Bewerkt)

Reis naar Nieuw-Zeeland en nog een paar dagen Australië

Persaoonlijk en prettig geholpen

Prima georganiseerd. Je merkt aan alles dat jullie serieus met je klanten en je job omgaan.
Eén opmerking: er waren nogal wat wijzigingen tov het eerst gedane voorstel. Verder was de locatie in Hector minder dan de rest van het gebodene.

Monika de Neef

Geweldige kennis en service voor een reis op maat bij Nieuw-Zeeland specialist!

Goed intakegesprek, goede vertaling van onze wensen, prachtige reis, goede communicatie.
Enige puntje; Toen bleek dat we de reis wilde wijzigingen tijdens de reis (door zwangerschap), voelde we wat weerstand.

Rick den Hartog

Wij hebben dankzij TravelEssence een fantastische reis gemaakt door Nieuw-Zeeland. Een goed voorstel gemaakt voor onze reis en daarbij ook erg goed gelet op wat bij ons past en dat heeft ook zo... Wij hebben dankzij TravelEssence een fantastische reis gemaakt door Nieuw-Zeeland. Een goed voorstel gemaakt voor onze reis en daarbij ook erg goed gelet op wat bij ons past en dat heeft ook zo uitgepakt. Alles goed geregeld, mooie accommodaties, leuke tips en mooie uitstapjes.