Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Ria

Prima, in één woord. Alles goed verzorgd en geregeld. En 3 weken na thuiskomst nog verrast met Nieuw Zeelandse wijn.

Wim Bos

Prettige organisatie om een reis te laten regelen

Bij travelessence werd onze reis naar Australie degelijk voorbereid : na een persoonlijk gesprek waar men onze wensen noteerde volgde snel een voorstel waar wij ons konden in vinden. Daarna werd... Bij travelessence werd onze reis naar Australie degelijk voorbereid : na een persoonlijk gesprek waar men onze wensen noteerde volgde snel een voorstel waar wij ons konden in vinden. Daarna werd alles door,travelessence in goede banen geleid en zo werd het voor ons een onvergetelijke reis met goede hotels, vriendelijke en prachtig gelegen b&b's.
Kortom, we hebben niks dan goede herinneringen aan onze reis.

Schitterende reis in heel bijzondere accommodaties. Goed geregeld.

Wij zijn zeer tevreden over TravelEssence voor wat de reis betreft. Prachtige ervaring, heel mooi land, hele mooie accommodaties, veel verrassingen voor wat de excursies betreft, lieve eigenaren van... Wij zijn zeer tevreden over TravelEssence voor wat de reis betreft. Prachtige ervaring, heel mooi land, hele mooie accommodaties, veel verrassingen voor wat de excursies betreft, lieve eigenaren van Bed & Breakfests. Slechts de laatste excursie was een grote teleurstelling: het bezoek aan Hone. Maar daar hebben we over gebeld met Michiel Mandigers.

Viona

Prima! Reisvoorstel in korte tijd gemaakt op basis van onze wensen met goede tips en adviezen. Ter plekke bij een probleem hebben ze direct actie ondernomen en geholpen.

Hans en Netty Wolters Griffioen

We hebben een goede ervaring met de door travelessence voorgestelde accomodaties. Echter eigen voorstellen tot veranderingen in de route en aansluitende accomodaties worden moeizaam beantwoord,... We hebben een goede ervaring met de door travelessence voorgestelde accomodaties. Echter eigen voorstellen tot veranderingen in de route en aansluitende accomodaties worden moeizaam beantwoord, daarin onderscheidt Travel essence zich niet in positieve zin van de meeste andere reisbureaus. We zijn daar ook op eerdere reizen zelfs in enigermate in teleurgesteld geworden.
We hebben dat ook bij de eerdere evaluaties laten weten. Daar zou meer aandacht aan moeten worden besteed of consequenter moeten worden geadviseerd (dan doen we gewoon niet)

Rian Hamer

Wij zijn heel blij dat we TravelEssence als reisbureau hebben uitgekozen. Er is een heel mooie reis op maat gemaakt, rekening gehouden met onze wensen, het was helemaal TOP! De geboekte accommodatie... Wij zijn heel blij dat we TravelEssence als reisbureau hebben uitgekozen. Er is een heel mooie reis op maat gemaakt, rekening gehouden met onze wensen, het was helemaal TOP! De geboekte accommodatie was superleuk en op mooie locaties.

H. de Jong

Nabeschouwing reis van 20 december 2015 t0t 9 februari 2016 als geheel redelijk in elkaar gezet,toch te veel missers qua accomodaties,fouten bij boekingen,ook boekhoudkundig, slecht voucherboek,