Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Lida Thijssen

Ontzettend leuke, aparte, kleinschalige onderkomens gehad, met allemaal een bijzondere ligging, uitzicht.

Elise en Ruud Brinkman

Waardevolle adviezen gehad, zoals o.a. :
Waardevolle adviezen gehad, zoals o.a. :
start op Zuidereiland i.p.v. Noordereiland vanwege gewenning aan links verkeer; personenauto i.p.v. camper; rustig reistempo van 2-3 dagen per bestemming; wieltassen i.p.v. hardschalen koffers; bijzondere bestemmingen en mensen.
Opmerkelijk: geld van geannuleerde excursies wegens weersomstandigheden nog tijdens ons verblijf in NZ op onze rekening overgemaakt.
Persoonlijk: alleen ik van ons beiden heb behoorlijk last gehad van een "gestapelde" jetlag na de terugreis; volgende keer ook een stop-over op de terugreis inplannen (nu binnen 4 uur de volgende 12 uur gevlogen).

Ria Romijnders/Harry Wijnhoven

Supermooie roadtrip door gevarieerde, adembenemende natuur! mooie, perfect B&B adressen - een ongelofelijke weidsheid en rust - aardige, gastvrije locals! we hebben intens genoten van de vrijheid,... Supermooie roadtrip door gevarieerde, adembenemende natuur! mooie, perfect B&B adressen - een ongelofelijke weidsheid en rust - aardige, gastvrije locals! we hebben intens genoten van de vrijheid, het relaxtheid en de prachtige luchten (in meerdere betekenissen!)

Prettige ervaring .

Jennifer Wolters-Faasen

Afgelopen zomer genoten van ons Australie-avontuur met Travel Essence. De medewerkers hebben de vier weken durende reis tot in de puntjes verzorgd. Van de eerste informatiebijeenkomst tot en met de... Afgelopen zomer genoten van ons Australie-avontuur met Travel Essence. De medewerkers hebben de vier weken durende reis tot in de puntjes verzorgd. Van de eerste informatiebijeenkomst tot en met de (Australische) flessen wijn na thuiskomst. Een reis op maat gesneden, een mengelmoes van onze wensen en hun tips. Bijzondere plekken ver van de gebaande paden, een home away from home bij gastvrije locals. Vluchten, huurauto's en verblijf prima geregeld. Je hebt nergens omkijken naar en je kunt mede daarom volop genieten. Hopelijk blijft het niet bij deze ene keer...

Albert Jong

In november een onvergetelijke reis gemaakt , die feitelijk bijna perfect was uitgelijnd door TE.

Voor het eerst,maar prima bevallen.
Een heerlijke onbezorgde reis,doordat alles geregeld was.

Richard

Via TravelEssence een geweldige reis naar Nieuw Zeeland geboekt. Van begin tot eind een goede service

Value for money

Goed georganiseerde reis. Leuke accomodaties