Trend24

Rudi Van Ham

Speeltafel voldoet volledig aan de beschrijving

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat de speeltafel aan je wensen voldoet. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug op onze website.

Jacques Badisco

Langere leveringstermijn dan opgegeven, slechte info via trackingsysteem, geen Nederlandstalige montageinstrukties wat in Belgie verplicht is

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wij hanteren een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Het kan altijd gebeuren dat een bestelling wat vertraging oplevert. Informatie over de track and trace wordt bij ons altijd... Bedankt voor je review. Wij hanteren een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Het kan altijd gebeuren dat een bestelling wat vertraging oplevert. Informatie over de track and trace wordt bij ons altijd via de mail gecommuniceerd. Het kan zo zijn dat deze in de spam zijn beland. Wat betreft de handleiding hebben we deze normaal gesproken wel in het Nederlands. Het kan zijn dat ze deze door een foutje zijn vergeten toe te voegen in het magazijn. Onze excuses voor het ongemak. We wensen je voor de rest veel plezier met je aankoop.

Jessica Robert

Doos beschadigd waardoor binnenin ook dingen beschadigd zijn

M

Heb mijn pakket niet ontvangen, werd een document opgestuurd deze ondertekend en nu moet ik dit weer opnieuw doen. Inmiddels zijn we 2 weken verder en nog geen oplossing

E Visser

Slecht product, matige kwaliteit!

dirk nierop

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug op onze website.

Jan Bult

Snelle levering. Product zoals verwacht

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering van het product. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug op onze website.

Ina Lauret

(Bewerkt)

Bestelling kon niet geleverd worden. Heb m'n geld teruggestort gekregen.

Bedankt voor uw begrip.
Het is heel vervelend dat een artikel in het vervoertraject zoek is geraakt.
Wij hebben dit opgelost om u het aankoopbedrag te retourneren.

Eva Clarysse

(Bewerkt)

Alles wat kon fout gaan is fout gegaan. Pakket op verkeerde adres geleverd en in verschillende keren. Heeft dagen geduurd voor ik achterhaald had waar pakket was. Telefonisch proberen contact op te... Alles wat kon fout gaan is fout gegaan. Pakket op verkeerde adres geleverd en in verschillende keren. Heeft dagen geduurd voor ik achterhaald had waar pakket was. Telefonisch proberen contact op te nemen... Dagen aan een stuk. Nooit binnen geraakt. En nu word ik gestalkt door telefoon en mails met de vraag om deze review aan te passen.. Ik denk het niet. En dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat rekken die ik gekocht heb van zee bedenkelijke kwaliteit zijn.

Reactie Trend24:

Wij vinden het zeer jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over de levering.
Zoals wij eerder gecomunniceerd hebben per mail heeft u uw huisnummer verkeerd ingevoerd waardoor de levering fout is gegaan. Dit kan natuurlijk gebeuren en gelukkig is dit opgelost.
Wij hadden u hier graag mee willen helpen, maar het klopt dat wij telefonisch momenteel niet te bereiken zijn wegens personeelstekort. Zoals aangegeven per telefoon helpen we u dan ook graag verder via de mail. Daarbij heeft u ook binnen dezelfde dag een reactie ontvangen.

Hendrika Meijer

Ze zijn hun verplichtingen nagekomen mijn dank daarvoor