Trend24

René Vestering

Prettig en snel

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug op onze website.

Leo Corbeau

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review! Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons positief is geweest.

ah van unen

Eerste ervaring met Trend24 is zeer positief en is gelukkig betrouwbaar, afleveren snel, track and trace klopte voor geen meter maar dat ligt aan de vervoeder, gelukkig in mijn voordeel omdat ze... Eerste ervaring met Trend24 is zeer positief en is gelukkig betrouwbaar, afleveren snel, track and trace klopte voor geen meter maar dat ligt aan de vervoeder, gelukkig in mijn voordeel omdat ze eerder kwamen dan stond aangegeven, maar ze leveren wel.
Product kwam uit Duitsland en via Trens 24 aan mij uitgeleverd

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!

Alain GODART

Correcte afhandeling voor een kwalitatief product!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel terug te zien op onze website.

Tanja Van Heyste

Ik heb op 7/4 een bestelling gedaan welk nog steeds niet in mijn bezit is. Product werd pas op13/4 overgemaakt aan DPD waar het zich nog steeds bevindt. Gisterenheb ik een mail gestuurd naar Trend... Ik heb op 7/4 een bestelling gedaan welk nog steeds niet in mijn bezit is. Product werd pas op13/4 overgemaakt aan DPD waar het zich nog steeds bevindt. Gisterenheb ik een mail gestuurd naar Trend 24. Vandaag melding gekregen dat men het ging onderzoeken. Teleurstellend dat in tijden als vandaag er zoveel tijd overweg moet gaan om een item geleverd te krijgen. Dit is in schril contrast met andere internetverkopers zoals bol.com en amazon. Mss toch de transporteur waarmee samgewerkt wordt eens herevalueren ? Dit komt de verkoper niet ten goede.

Novy Marc

Vriendelijk personeel

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review Marc! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met ons personeel. We hopen je snel terug te zien op onze website!

maria De Laet

Levering ondermaats , buiten in de regen neergezet bij een verkeerd huis, kast beschadigd door vervoer

Wessel

Afgelopen week sneller dan verwacht onze bestelling ontvangen. Erg goed geholpen, en zijn bijzonder te spreken over de service en communicatie, daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren! Een... Afgelopen week sneller dan verwacht onze bestelling ontvangen. Erg goed geholpen, en zijn bijzonder te spreken over de service en communicatie, daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren! Een bedrijf met normen en waarde die we van harte aanbevelen!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review Wessel! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel terug te zien op onze website.

Dorpshuis Drempt

Langere levertijd dan beloofd

Jim Brouwer

(Bewerkt)

Goed bedrijf! Netjes en fatsoenlijk geholpen😇