Trend24

Taliena Smit

Moest even wachten maar bij vragen krijg ik netjes een email terug.

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. We zijn blij om te vernemen dat je netjes geholpen bent. Wij hanteren een regel waarin we binnen 2 dagen reageren op vragen/berichten. Hopelijk zien we je snel weer terug op... Bedankt voor je review. We zijn blij om te vernemen dat je netjes geholpen bent. Wij hanteren een regel waarin we binnen 2 dagen reageren op vragen/berichten. Hopelijk zien we je snel weer terug op onze website.

Erik Poot

(Bewerkt)

Goed overleg telefonisch. Snelle levering. Geen schade aanwezig!!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons. We hopen je snel terug te zien op onze website.

Henri van de Esschert

Snelle service

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad met ons bedrijf. We wensen je veel plezier met je product en hopelijk zien we je snel terug op onze website.

Dion Mack

Good experience, quality product!

Reactie Trend24:

Thank you for your review. It is great to hear that you had a good experience with our company. We wish you a lot of fun with your product and we hope to see you back on our website soon.

Sebastiaan Denys

(Bewerkt)

Goede service en snelle bezorging! Zeer klantvriendelijk en meedenkend!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je snel weer terug op onze website.

Romy Veeke

Snelle levering, mooi product

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review Romy! We wensen je veel plezier met je aankoop. Hopelijk zien we je snel weer op onze website.

Gerda Tuinenga

Heel goed mooie tafel en 2 barkrukken .nog mooier als op blaadje.

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review Gerda! Fijn om te horen dat je ervaring met ons zo positief is. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Wim Lommerse

Geweldig! Mooie kastje gekocht, was goed ingepakt alles klopte, was makkelijk in mekaar te zetten omdat er ook gereedschap bij zat. Ja super!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review Wim! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel terug te zien op onze website.

Jan van Bergen

Vanwege veel thuis werken bij Trend24 een nieuw buro en boekenplank wandkast aangeschaft. Keurige levering, goed verpakt en heel eenvoudig zelf te monteren met de duidelijke handleidingen. Zeer... Vanwege veel thuis werken bij Trend24 een nieuw buro en boekenplank wandkast aangeschaft. Keurige levering, goed verpakt en heel eenvoudig zelf te monteren met de duidelijke handleidingen. Zeer tevreden over de geleverde producten en werk iedere dag met plezier aan mijn nieuwe werkplek.

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review Jan! Fijn om te horen dat je ervaring met ons zo positief was. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel terug te zien op onze website.

Elisabeth Beaujean Peters

Ik heb in December dezelfde levering gedaan en nooit ontvangen!
Nu is een pakket aangekomen

Reactie Trend24:

Mijn excuses dat je, je bestelling van december nooit hebt ontvangen.
Mijn excuses dat je, je bestelling van december nooit hebt ontvangen.
Na controle van alle gegevens hebben wij kunnen constateren dat deze zending retour is aangekomen in ons magazijn. Daarom hebben wij ook direct het aankoopbedrag hiervan teruggestort.
De tweede bestelling is in maart naar wens aangekomen. Hopelijk heb je veel plezier van deze aankoop en zien we je nog eens terug op onze website.