Trend24

R Bijvoet

Top bedrijf

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring met ons hebt. Hopelijk zien we je snel weer terug op onze website.

Theo Kuipers

Duidelijke site met een prima productbeschrijvving

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze website. Hopelijk zien we je daar snel weer terug!

Irfan Pusat

(Bewerkt)

Ik heb verkeerde maat ontvangen (ipv 100cm×200cm. 120cmx60cm) maar ze hebben hun uiterst best gedaan om de zaak op te lossen. " Bij Trend24 is de service heftig !"

Ik zou iedereen willen...

Ik zou iedereen willen aanraden gezien de begrip, begeleiding en de oplossing.

I. Pusat
IP Transport BV

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de manier waarop we problemen oplossen. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug op onze... Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de manier waarop we problemen oplossen. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug op onze website.

Willy Vos

Alles goed verlopen ,geen problemen gehad

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug op onze website.

Trees Van den Bulk

Goede service geleverd volgens afspraak

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review, fijn dat je onze service als goed hebt ervaren. Ik wens je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug op onze site.

Bart Schoonbrood

Product zoals omschreven

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug op onze website.

MARLEEN Masson

Vlugge levering en correct! Ook krabpaal is zoals op foto dus tevreden mee!😜

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug op onze website!

Hanneke Beljaars

Ik heb twee stellingen besteld en vrij snel aangegeven dat deze maat niet klopte, of de order kon worden geannuleerd dit kon niet maar de retourbiljet zou worden meegestuurd. Helaas niet bij de... Ik heb twee stellingen besteld en vrij snel aangegeven dat deze maat niet klopte, of de order kon worden geannuleerd dit kon niet maar de retourbiljet zou worden meegestuurd. Helaas niet bij de bestelling.
Meteen weer bij DPD punt ingeleverd. We zijn nu een week verder, geen melding dat het pakket in ontvangst is genomen, wel zichtbaar via dpd track en tracé, geen bevestiging dat het geld wordt overgemaakt.
Daarnaast vind ik het vervelend dat er geen telefonisch contact mogelijk is.

Lucie Dekens

Perfect!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad. Hopelijk heb je veel plezier met je aankoop en zien we je terug op onze website!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt met je bestelling. Ik wens je veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug op onze website.