Trend24

Brenda Hoogenboom

Helaas niet zo goed. De foto op de site gaf een vertekend beeld van deconcentratie van de Canvas. Ik heb de Canvas geretourneerd maar helaas nog steeds geen geld terug ontvangen.

Carola Bouwens

Prima produkt voor een goede prijs en snelle levering

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt met je bestelling. Hopelijk zien we je nog eens terug op onze website! Ik wens je veel plezier met je aankoop.

Karina

Nette materialen en heel klantvriendelijk. Ik ben super tevreden met mijn ervaring!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad. Hopelijk heb je veel plezier met je aankoop en zien we je terug op onze website!

Wessel Leijten

Afgelopen week sneller dan verwacht onze bestelling ontvangen. Erg goed geholpen, en zijn bijzonder te spreken over de service en communicatie, daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren! Een... Afgelopen week sneller dan verwacht onze bestelling ontvangen. Erg goed geholpen, en zijn bijzonder te spreken over de service en communicatie, daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren! Een bedrijf met normen en waarde die we van harte aanbevelen!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je aankopen. Hopelijk zien we je snel terug op onze website!

Patrick Cremers

(Bewerkt)

Aanvankelijk was ik teleurgesteld, ik wachtte al enige tijd op het bestelde artikel, het verkeerde artikel werd echter geleverd (fout in het magazijn). Na de uiteindelijke levering van het juiste... Aanvankelijk was ik teleurgesteld, ik wachtte al enige tijd op het bestelde artikel, het verkeerde artikel werd echter geleverd (fout in het magazijn). Na de uiteindelijke levering van het juiste artikel bleken twee bouten met moeren dolgedraaid. Het bedrijf heeft zich dit alles aangetrokken en op eigen initiatief veel moeite gedaan om de fouten te herstellen. Er vond hierover prettige en persoonlijke correspondentie plaats en uiteindelijk zijn de problemen meer dan afdoende gecompenseerd. Hulde voor Trend24!

Reactie Trend24:

Dankjewel voor je review, enorm fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice. We hopen je nog een keer terug te zien op onze website.

Niek Heusden

Goed! Levering iets vertraagd. Maar heb hun gemaild en binnen 24 uur antwoord gehad en pakket uit eindelijk optijd binnen!

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Het kan altijd voorkomen dat leveringen wat vertraging op lopen, maar dit proberen we te verminderen. Hopelijk zien we je snel terug op onze website.

A Velde

Verkeerde bestelling ontvangen

Reactie Trend24:

Bedankt voor het aanpassen van je review. Na ons contact hebben wij een omruiling in gang gezet zodat het juiste artikel is toegezonden. Hopelijk hebben wij dit naar wens voor je opgelost en zien... Bedankt voor het aanpassen van je review. Na ons contact hebben wij een omruiling in gang gezet zodat het juiste artikel is toegezonden. Hopelijk hebben wij dit naar wens voor je opgelost en zien wij je nog eens terug op onze website.

A. Rijkmans

Klantvriendelijk

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad. Hopelijk heb je veel plezier met je aankopen en zien we je nog terug op onze website!

Johan Veys

(Bewerkt)

Het bestelde artikel (songmics vuilnisbak 2x30l zwart) was veel goedkoper geprijsd bij bol.com, en ook zelfs aan een andere prijs terug te vinden op Trend 24

Inge

Nette materialen, uitgebreide beschrijving en snelle levering

Reactie Trend24:

Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt met het product en met de levering. Hopelijk heb je veel plezier met je aankopen en zien we je terug op onze website!