Trend24

André Van Damme

Een duidelijke beschrijving van de produkten en een perfecte levering die goed kan opgevolgd worden. Proficiat!

Reactie Trend24:

Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze levering en het product zelf. Hopelijk zien wij je nog eens terug op onze website! Ik wens je veel plezier met je aankoop!

Joyce

Leuke collectie. Snel geleverd.

Reactie Trend24:

Fijn om te vernemen dat de levering naar wens is aangekomen en onze collectie je aanspreekt. Hopelijk heb je veel plezier van je aankoop en zien we je nog eens terug op onze website!

Francien Koren

Nette en snelle service

Reactie Trend24:

Fijn om te vernemen dat de levering naar wens is aangekomen. Ik hoop dat je ook veel plezier hebt van je aankoop. Hopelijk zien we je nog eens terug op onze website!

DaBoo

Super snel

Danny Geusen

Snelle levering, snel antwoord op mijn mail

Reactie Trend24:

Wat fijn om te vernemen dat je een positieve ervaring hebt met ons bedrijf. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien wij je nog eens terug op onze website!

Lieke Lamberts

Reactie Trend24:

Wat fijn om te vernemen dat je een goeie ervaring hebt gehad met onze verkoop en ons product. Hopelijk zien we je terug op onze website!

Kim Hulsbergen

Het duurde best lang voordat ik het pakket kreeg terwijl er staat tussen 1 en 3 werkdagen in huis. Maar verder een erg mooi product

Reactie Trend24:

Onze excuses dat uw bestelling enige vertraging op heeft gelopen. Helaas kan dit enkele keren voorkomen. Echter proberen wij dit juist te regelen met de betreffende vervoersdienst.
Daarnaast...
Daarnaast vinden wij het erg fijn om te vernemen dat u plezier heeft van uw aankoop.
Hopelijk zien wij u nog eens terug op onze website.

Adriana Franck

Prima. Goede levering

Reactie Trend24:

Bedankt voor uw aankoop en wat fijn om te vernemen dat u een positieve ervaring heeft met het product en de levering ervan. Hopelijk zien wij u nog eens terug op onze website.

Bara Bartelova

Goede prijzen goede levering duidelijk track and trace

bart Vander meer

(Bewerkt)

Ik had meer verwacht van het product het voldeed aan de beschrijving maar had wat kwaliteits problemen. Wel heeft trend24 met mij contact opgenomen om samen naar een goede oplossing te werken,... Ik had meer verwacht van het product het voldeed aan de beschrijving maar had wat kwaliteits problemen. Wel heeft trend24 met mij contact opgenomen om samen naar een goede oplossing te werken, waartoe we gekomen zijn.