Trend24

Suzanne De Smedt

We hadden een product gekocht bij Trend24 , helaas was dit product niet helemaal zoals op de site vermeld stond . Na contact genomen te hebben met Trend24 hebben deze de nodige maatregelen genomen... We hadden een product gekocht bij Trend24 , helaas was dit product niet helemaal zoals op de site vermeld stond . Na contact genomen te hebben met Trend24 hebben deze de nodige maatregelen genomen zodat de problemen zijn opgelost . Goede service na verkoop !

Suzanne De Smedt

Volgens de site is het een schilderij op canvas met rustiek kader , in werkelijkheid is het een foto vastgeniet op 4 latjes en slecht gemonteerd ( doek zit vol met deuken ) . Factuur die bij de mail... Volgens de site is het een schilderij op canvas met rustiek kader , in werkelijkheid is het een foto vastgeniet op 4 latjes en slecht gemonteerd ( doek zit vol met deuken ) . Factuur die bij de mail zat is onleesbaar .

Reactie Trend24:

Wij kunnen begrijpen dat dit erg vervelend is.
Na uw bericht hebben wij contact gehad via de mail en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen.
Wij proberen onze klanten altijd naar...
Wij kunnen begrijpen dat dit erg vervelend is.
Wij proberen onze klanten altijd naar tevredenheid te helpen en stoppen pas na een tevreden afhandeling.

Kelsey

Super leuke salontafel, snel geleverd!

Mia Lodewijk

Hebben het helaas retour gezonden

Youssef Zaza

Ik ben blij met mijn aankoop!! Maar trend24 moet nog veel verbeteren om klanten vast te houden. Het is namelijk de service die belangrijk is. Ik heb een kast besteld en afgerekend en voor de rest... Ik ben blij met mijn aankoop!! Maar trend24 moet nog veel verbeteren om klanten vast te houden. Het is namelijk de service die belangrijk is. Ik heb een kast besteld en afgerekend en voor de rest geen mail of wat dan ook met informatie over de lever datum tot op een dag dpd voor de deur stond.

saffet songul

Goede organisatie