Trend24

Marga Funk

Je krijgt geen telefonisch contact. Verder is de levertijd drie dagen nadat de bestelling in behandeling is genomen. in de praktijk betekende dit dat ik de op dinsdag bestelde gereedschapkist, de... Je krijgt geen telefonisch contact. Verder is de levertijd drie dagen nadat de bestelling in behandeling is genomen. in de praktijk betekende dit dat ik de op dinsdag bestelde gereedschapkist, de maandag erop in huis had. Dit heeft voor nogal wat stress gezorgd.

Reactie Trend24:

Ik kan begrijpen dat het erg vervelend is dat u, uw bestelling later heeft ontvangen dan de beloofde drie werkdagen. Er bestaat altijd de kans dat leveringen vertraging oplopen. Helaas hebben wij... Ik kan begrijpen dat het erg vervelend is dat u, uw bestelling later heeft ontvangen dan de beloofde drie werkdagen. Er bestaat altijd de kans dat leveringen vertraging oplopen. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Daarnaast is het erg druk waardoor wij telefonisch soms slechter bereikbaar zijn. In de regel ontvangt u via de mail dezelfde dag nog een reactie. Ik hoop dat u alsnog veel plezier heeft van uw aankoop.

jan de dood

Prima goed bedrijf

Sandra van der velden

(Bewerkt)

Ik had wat problemen met de levering omdat het pakket op een verkeerd adres was geleverd
Super service van de telefoniste (Anne) gehad en alles prima opgelost !!!

Patricia Lievens

Zeer goed

Malou Petter

Er wordt 3 dagen levertijd belooft. Dit heeft u niet waar gemaakt.

Reactie Trend24:

Ik kan begrijpen dat het erg vervelend is dat u, uw bestelling later heeft ontvangen dan de beloofde drie werkdagen. Dit komt vermoedelijk omdat het weekend ertussen zat. Daarnaast bestaat er altijd... Ik kan begrijpen dat het erg vervelend is dat u, uw bestelling later heeft ontvangen dan de beloofde drie werkdagen. Dit komt vermoedelijk omdat het weekend ertussen zat. Daarnaast bestaat er altijd de kans dat leveringen vertraging oplopen. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Hopelijk heeft u alsnog veel plezier van uw aankoop.

Ingrid

Mooi badkamer kastje

Corrie

Ik heb een niet werkend/kapot product ontvangen.

Reactie Trend24:

Wij hebben u na uw melding van een defect product van een nieuw intact artikel voorzien. Hiermee hebben wij hopelijk u naar wens geholpen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Tonny Hal

Snelle en keurig verpakte levering