Trend24

Viviane De Pauw

Snelle en correcte levering.

Zomers

Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding, levertijd niet altijd kloppend

Andrea Vandenwaeyenberg

Heel correcte behandeling van bestelling , goede communicatie en vlotte afhandeling en voldoet volledig aan verwachting.

Van Kerckhoven Conny

Positief

home

Eenvoudige en mooie site , alles overzichtelijk en veel informatie over het product

Leonard Kelsen

Zeer content met de geleverde producten. De meubels staan mooi onze woonkamer. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

ida vervloet

(Bewerkt)

Ik heb tot op heden nog geen pakket ontvangen het werd donderdag geleverd maar toen konden we het niet traceren en we waren niet thuis vandaag zou het terug geleverd worden tussen 11 u30 en 12 u30... Ik heb tot op heden nog geen pakket ontvangen het werd donderdag geleverd maar toen konden we het niet traceren en we waren niet thuis vandaag zou het terug geleverd worden tussen 11 u30 en 12 u30 niks gezien

Reactie Trend24:

Beste Ida, Hartelijk bedankt voor de herbeoordeling van uw cijfer naar aanleiding van ons contact. Het probleem inzake de herlevering hebben wij reeds meegegeven als feedback aan de externe... Beste Ida, Hartelijk bedankt voor de herbeoordeling van uw cijfer naar aanleiding van ons contact. Het probleem inzake de herlevering hebben wij reeds meegegeven als feedback aan de externe leverancier. Wij wensen u nog veel plezier toe met uw bestelling.

Jeffrey

Zeer tevreden met mijn meubelset!

Anita

Snelle levering en snelle vervanging bij defect product

Petra

(Bewerkt)

Armband besteld eerst de verkeerde maat. Daarna omgeruild tegen de goede maat. Maar armband was binnen 1 maand al stuk. Weg 40 euro.