Trigger

Xxxx

Betamax video en 8 mm film . Zeer tevreden !

van Santen

Robert van der Drift

Ik heb S8 en 8 laten digitaliseren en ik ben zeer tevreden met het resultaat

Super8 gedigitaliseerd
Super8 gedigitaliseerd
kwaliteit is natuurlijk niet te vergelijken met huidige films van digitale camera's. Toch acceptabel maar soms vlekken , maar dat zal te maken hebben met het oorspronkelijke super 8 materiaal, hoewel droog en donker bewaard

Ella Snoek

12 videobanden

Tjitte

Trouw film en ik ben zeer teleurgesteld
Slechte kwaliteit en daarom een veel te hoge prijs. Een waarschuwing was op zijn plaats geweest

Ik heb 5 videobanden laten digitaliseren. Helaas is het geluid bij 4 banden niet of nauwelijks meer te horen. Op 1 digitaal bestand zit nogal wat storing.
Ik vind het lastig om te beoordelen...
Ik vind het lastig om te beoordelen of dit met de kwaliteit van de videobanden te maken heeft en/of met het digitaliseren. Jullie geven aan dat jullie indien mogelijk de bestanden bewerken om de kwaliteit te verbeteren.......hier vind ik niet veel van terug.