Singel 8 films laten digitaliseren. Resultaat is meer dan acceptabel. Helaas kan ik de USB stick niet openen op mijn TV, maar daar schijnt de oorzaak te liggen bij de TV en niet bij de USB...Singel 8 films laten digitaliseren. Resultaat is meer dan acceptabel. Helaas kan ik de USB stick niet openen op mijn TV, maar daar schijnt de oorzaak te liggen bij de TV en niet bij de USB stick.
Mascha
Videobanden
G.S Stevens
Super8 mm film
Antoinette
Foto's en oude vhs banden
Jos
Resultaten zijn prachtig geworden!
Awin
Bij het laten digitaliseren van bijna 1.500 foto-negatieven, had ik op het laatste moment (op aandringen van mijn zoon) gekozen voor de hoogste resolutie, maar me niet gerealiseerd dat hier een...Bij het laten digitaliseren van bijna 1.500 foto-negatieven, had ik op het laatste moment (op aandringen van mijn zoon) gekozen voor de hoogste resolutie, maar me niet gerealiseerd dat hier een ander prijskaartje aan hing. Toen het scanwerk klaar was en ik de factuur zag, was dat dus wel schrikken. Toen ik gisteren de spullen op ging halen en ging betalen, vertelde ik dit verhaal. De dame die me hielp vond dit wel sneu en vond ook dat hier eigenlijk wel even contact over opgenomen had mogen worden. Ze vroeg of ik het er mee eens was om ruim honderd euro minder te betalen. Graag natuurlijk! Vandaag kreeg ik van haar een e-mail, dat ze van haar baas wel had mogen middelen. Of ik m'n bankrekeningnummer door wilde geven, zodat zij nog 100 euro terug kon storten. TOP Trigger! Ik ben erg vriendelijk geholpen (we mochten zelfs na sluitingstijd langs komen) en men heeft een deel van míjn fout betaald!
PM
Bedrijf dat zonder poespas doet wat het je vooraf beloofd! Min puntje is dat prijs iets duurder uitkwam dan in offerte vermeld,
Akhollaar
Goed geholpen. Bij vragen snel en duidelijk antwoord.