Wij werden op een prettige manier geholpen, goede service, gemaakte afspraken werden nagekomen,
Berend van der Lek
Prima kopieen! Betrouwbaar!
8 mm. films omgezet naar DVD
Prima geholpen.
Zeer correcte ontvangst, goede voorlichting over kwaliteit en prijs, goede afwerking zonder verrassingen.
Prima service en uitleg van de service
Prettig en snel het product thuis ontvangen via de post, helaas moest ik wel bellen voor het beloofde We-Transfer document,jammer!
Estut
Trigger doet wat beloofd wordt: prima digitalisering van oude videobanden. Als het product gereed is wordt dit keurig per email aangegeven.
Ik heb een goede ervaring en de geleverde kwaliteit is prima
Heel prettige omgeving om te verblijven. Prettige adequate benadering als klant. Mooi resultaat technisch. We hebben nog uitleg nodig voor het tonen van de digitale versie van de harde...Heel prettige omgeving om te verblijven. Prettige adequate benadering als klant. Mooi resultaat technisch. We hebben nog uitleg nodig voor het tonen van de digitale versie van de harde schijf, maar dat komt nog. Er is nieuwe voorraad materiaal ingeleverd.