Trigger

Ik ben zeer tevreden over de service!
De verzending is ook zeer vlot verlopen!
En het resultaat van de digitalisering van de 40 jaar oude negatieven was
uitstekend! Dus ik ga...
Ik ben zeer tevreden over de service!
De verzending is ook zeer vlot verlopen!
En het resultaat van de digitalisering van de 40 jaar oude negatieven was
uitstekend! Dus ik ga zeker meer over zetten op digitaal!

Super service, met redelijke prijzen

Topservice maar gepast bescheiden

Waldo Breet

Prima resultaat.
Ik had zowel 8mm film als een aantal mini DV tapes laten omzetten naar digitaal formaat op hard drive.
Nog wel een opmerking:
Filmpjes op mini DV tapes bevatten in...
Prima resultaat.
Nog wel een opmerking:
Filmpjes op mini DV tapes bevatten in mijn herinnering de datum van opname. Na het omzetten is deze informatie verloren gegaan.

Gerard

(Bewerkt)

De kwaliteit van mijn gedigitaliseerde dia's was wisselend. Een deel van de dia's had een paarse gloed, met name in de donkere delen. Dit speelde bij een bepaald type dia dat weinig voorkomt en dat... De kwaliteit van mijn gedigitaliseerde dia's was wisselend. Een deel van de dia's had een paarse gloed, met name in de donkere delen. Dit speelde bij een bepaald type dia dat weinig voorkomt en dat binnen de methode van Trigger niet optimaal gedigitaliseerd kon worden. Deze beperking was vooraf meegedeeld. Maar het was afwachten hoe de kwaliteit uiteindelijk zou uitpakken.

Reactie Trigger:

Beste heer Ulenberg,
Beste heer Ulenberg,
Vanmorgen heb ik uw review ontvangen van uw order eind augustus begin september. Deze was helaas negatief qua cijfer. Dat is nieuw voor ons. Laat ik voorop stellen: Het is nooit leuk voor een klant niet tevreden te zijn over een order waar dan ook en dat betreuren we zeer zeker! We doen er alles aan om dat te voorkomen. Jammer dat u het niet gemeld heeft en ons daardoor niet de kans heeft gegeven het te herstellen of te verbeteren of een andere oplossing voor u te bedenken vóórdat u naar een ander stapte. We zien nu in de review voor het eerst uw ongenoegen en dat u het ergens anders heeft laten doen.
Het ging om een order met voornamelijk dia’s van het formaat 4x4cm die we zelden krijgen. Daarvan hebben we echter wel vooraf in het intakegesprek duidelijk vermeld dat we deze niet op de beste manier konden scannen en met een andere mindere scanner dan normaal moesten uitvoeren. Kleur- en belichtingscorrectie konden we niet optimaal verzorgen en daarnaast konden we geen stofjes en krasjes verwijderen met infraroodscanning. Of we moesten de dia’s als kleinbeeld scannen waardoor u een deel van de dia zou missen. U heeft de mindere kwaliteit geaccepteerd destijds (en die is inderdaad ook duidelijk zichtbaar omdat deze dia’s sterk verkleurd waren) en ook bij het afhalen en bekijken bij ons, heeft u niets gezegd.
Ter compensatie wil ik u wel aanbieden de helft van het bij ons uitgegeven bedrag te retourneren als u de resultaten van de collega waar u het opnieuw heeft laten doen, bij ons komt laten zien. Wij zorgen voor de koffie.
Met vriendelijke groeten,
Ruud Bijnen
Initiatiefnemer
Beste heer Rijnen,
Dank voor uw reactie op mijn review. Ik kan mij voorstellen dat dit wat rauw op het dak komt. Wat mij betreft was het ook meer feedback aan u (op uw verzoek) en niet zozeer bedoeld voor plaatsing op uw site.
U heeft inderdaad aangegeven dat er beperkingen waren bij een bepaald type dia. Welke invloed dat zou hebben op de kwaliteit was voor mij afwachten. Ik was zeker teleurgesteld bij het zien van het resultaat, al bij u in de zaak en zeker later thuis toen ik het geheel overzag. Ik heb niet gereclameerd o.i.d. omdat ik begreep dat dit, met uw aanpak/technische mogelijkheden, het hoogst haalbare was. Ik heb mij toen gewend tot … omdat zij meer tijd besteden aan correctie van de scans. (Ongetwijfeld is dit mogelijk vanwege de lage lonen in India … ) Hun resultaten zijn inderdaad beter.
Ik waardeer het dat u de helft van het bij u uitgegeven bedrag wilt retourneren. Als u het niet erg vindt kom ik niet bij u langs omdat dat opnieuw reistijd en -kosten vergt. Ik kan u wel de resultaten van … laten zien. Bijgaand ziet u (in preview-formaat vanwege de omvang) enkele duidelijke voorbeelden die bij u erg paars waren en bij … evenwichtig van kleur.
Gerard Ulenberg

Ik lever regelmatig foto's/filmpjes af en ben heel erg tevreden met de service en kwaliteit van het bedrijf. De communicatie is uitstekend, de opdrachten zijn bijna altijd eerder klaar en er wordt... Ik lever regelmatig foto's/filmpjes af en ben heel erg tevreden met de service en kwaliteit van het bedrijf. De communicatie is uitstekend, de opdrachten zijn bijna altijd eerder klaar en er wordt met respect omgegaan met het materiaal.

Hans

Prima ervaring, conform afspraken!

Robbert

Goede kwaliteit werk, betrouwbaar met de "vakantiekorting" heel goede prijs/prestatie verhouding.

Piet Brok

Ik heb 322 minuten super-8-film laten digitaliseren en ik heb perfecte films van 40 jaar geleden; praktisch gelijk aan de originele film en snel klaar.