Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Henny Trompe

Altijd goede en vriendelijke service. Niets is te veel.

Klantvriendelijkheid is sterk

Het is egt uitstekend boek al 5 jaar bij triptime en nooit een probleem gehad. En je vind de goedkoopste tickets de website is ook echt overzichtelijk en als je belt zijn ze ook echt... Het is egt uitstekend boek al 5 jaar bij triptime en nooit een probleem gehad. En je vind de goedkoopste tickets de website is ook echt overzichtelijk en als je belt zijn ze ook echt klantvriendelijk ze lossen je probleem direct op. Voor goed koopste tickets moet je hier zijn??

Ze zijn heel klantvriendelijk alles is overzichtelijk en je kan egt de goedkoopste tickets boeken

Sinds ik in aanmerking ben gekomen met Triptime.nl koop ik altijd mijn tickets bij jullie.

Alles is goed geregeld. Ik heb een keer een foutje gemaakt bij het boeken en ik werd snel geholpen. Ik wilde extra bagage boeken en dit werd ook snel geregeld.

Met 1 woord goed

Alles is goed geregeld en op tijd.

A.Barut

Goed. Volgend jaar weer.

Vriendelijkheid.

Edwin Milloen

Dit keer slecht.

Snelle tickets

Super goed prijs.
Altijd bereikbaar

Een duidelijke site waarin je met gemak zonder poespas kan boeken. En natuurlijk voordelige prijzen.

Duidelijk, snel, makkelijk en goed.

Albertus Petrus Johannes Zijderveld

Ik boek regelmatig via triptime. Was vooralsnog helemaal top. Alleen de klantenservice liet bij deze boeking te wensen over. Deze was niet behulpzaam, onbeleefd en slecht geïnformeerd.

prijs, website, online reservering.

Over het algemeen tevreden

Weinig vertraging dus graag zo houden en voordeel is dat je gelijk de tickets krijgt